Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

24 lata i 12 partnerów w łóżku czy to za dużo

Polecane posty

Gość gość
no dobra ale ty masz widać udane życie z mężem. A je niestety nie :( a mam 31 lat eh

Gość 0 Terenia 0
04.09.13 [zgłoś do usunięcia] Mam 34 lata Życzę ci takiego doświadczenia w życiu" X Dziękuję, ale znałam już kobiety, które ręce dałyby sobie poucinać za swoich mężów, no i teraz niestety by ich nie miały :( Jeśli twój facet jest zdrowym, dobrze wyglądającym samcem, to jak mu się coś trafi, to wielce prawdopodobne, że skorzysta, zwłaszcza, że miał tylko jedną, więc chciałby porównania :classic_cool: Oczywiście, ty i tak będziesz go bronić, to nawet słodkie, no ale nigdy nie można być pewnym czynów innych ludzi 🖐️

Gość Mam 34 lata
"no dobra ale ty masz widać udane życie z mężem. A je niestety nie" . To może czas pomyśleć, czy nie warto zacząć od nowa? Jesteś jeszcze młoda.

Gość gość
a ja myśle, ze to provo

Gość Mam 34 lata
"nigdy nie można być pewnym czynów innych ludzi" . Masz rację. Ale nie było zdrady w naszym życiu. Wiem to na pewno, nie będę się zarzekać, ani tłumaczyć, no ale tak jest akurat. A co przyszłośc przyniesie, to nie wiadomo oczywiście.

Gość gość
27 i 20 facetow;D wszystkich 19 miałam w okresie 18-23 lata, heh od 4 latach jeden i ten sam..nigdy nie pytal ilu miałam zresztą dobrze wiem ze on swiety nie jest i tez miał wiele i żadne z nas sobie tym glowy nie zaprząta, jednak niektórych kolesi zaluje, nikomu tym jednak krzywdy nie zrobiłam, a ta magiczna liczbe zachowuje dla siebie;D

Gość gość
22 lata - 4 partnerów. Żaden nie był przypadkowy. Z jednym byłam 3 lata, z kolejnym spotykałam się 5 miesięcy, następnym 2 lata i ostatnim 4 miesiące. Ale źle się z tym czuje.

Gość gość
uppp

Gość znawca obrzydliwości kobiet
kobiety są podatne na telewizję a tam coraz więcej rozpusty, proste :)