Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdghjklxcvbnhjm

Mam problem z facetem mojej siostry

Polecane posty

Gość fdghjklxcvbnhjm

Odkad pamietam nigdy nie lubilam faceta mojej siostry jest chamski nie tylko w stosunku do mnie ,ale i do niej.Kilka lat tem tak sie ze mna pokolocil ,ze nawet doszło do tego, ze podniosl na mnie reke.Oni sa ze soba bardzo dlugo ...zapomnialam o tym co bylo .Bylam do niego sceptycznie nastawiona, ale przez kilka lat "jakos" zylismy bez kłotni nie darzylismy sie jakos sympatia ,ale bylo ok.Dzisiaj przyszedl i chcial skorzytsac zkomputera .Ten komputer muli i on oczywiscie go naprawipousuwa wszystko i tyle.Powiedzial zeby zostawil bo nei chce zeby on ga naprawial mam tam rozne swoje zachowane pliki i tyle sama sobie naprawie .On oczywcie tekstem Ty sobie mozesz wiec czylaczylam komputer, a on na mnie ze jestem szmata j****a idiotka ze jak wylacze jeszcze raz ten komputer to mi zrobi krzywde , ze powinnam sie leczyc w psychiatryku itp. .W nerwach powiedzialam zeby stad spieprzal i ze jak chce przychodzic do mojej siostry to gdy mnie nie bedzie w domu.Przez ta klotnie moja siostra sie do mnie nie odzywa Nie wiem co mam robic

O matko, psychopata jakiś... Do innych się też tak odzywa oprócz Ciebie i Twojej siostry? Co ona ślepa jest?

Gość fdghjklxcvbnhjm
wiem,ze zle sie zachowalam, dlatego ze go nie lubie .Moze nie powinnam tak ale odrazu takie obelgi w moja strone.Podejrzewam ze tak .On ma kase mysli ze moze wszystko

Gość fdghjklxcvbnhjm
Najgorsze jest to ze ona jest zla na mnie,a nie na niego

Gość alllliiiiiii
Uderzyl Cie facet Twojej siostry nei wiem co bys zrobila ale nie powinien tak cie nazywac wspolczuje Twojej siostrze przyszlego zycia z tym burakiem

Gość gość
Patologia Ale bym go gnała

Gość fdghjklxcvbnhjm
To nie jest patologia.Tylko brak szacunku do drugie czlowieka .Pochodze z normalmnego domu .On takze ,tylko w jego domu nie nauczono go szacunku do kobiety

Gość gość
Jakmfacet podnosi rękę na kobietę i wyzywa ją takimi słowami jak przytoczyłaś- to jest patologia

Gość PANTARGRAMMM
sory, ale facet ma cos z głowa.Tak odezwac sie do kobiety zwlaszcza siostry swojej dziewczyny .Autorko najlepiej unikaj tego buraka

Twoja siostra jest ślepa czy aż tak zakochana? Ja swojej siostry nie lubię (kocham ją, bo jest moją siostrą, ale jej nie lubię), ale gdyby mój facet wypalił do mojej siostry, że jest szmatą, albo co gorsza uderzył ją, to dostałby ode mnie bilet w jedną stronę, a nie jeszcze bym się obraziła na nią. A to, że ktoś w domu nie został nauczony szacunku do kobiety to patologia.

Gość fdghjklxcvbnhjm
patologia moze byc on sam to jest zwykly cham .Ale wina jest zawsze moja

Gość fdghjklxcvbnhjm
Narobil mi wiele przykrego, takze przycyznil sie do tego ze dzisiaj moja samoocena jest niska .Od zawsze mi dokuczal czepial sie o byle co traktowal jak "gowno".Ale wedlug mojej siostry to zawsze byla moja wina I tak pozostalo do dzisiaj

Gość gość
Jasne jeszcze sobie wmawiaj że to Twoja wina Wina jest tylko i wyłącznie jego No i niestety Twojej siostry, szkoda dziewczyny Jeżeli mieszkacie z rodzicami to ich poinformuj o zaistniałej sytuacji, to siostra penie będzie się musiała spotykać z tym, przepraszam, ale wymoczkiem, poza domem Po co masz znosić jego towarzystwo, być wyzywana i może jeszcze obrywać

Gość fdghjklxcvbnhjm
Powiedzialam jej ze jesli chce sie z nim spotykac to wtedy gdy mnie nie bedzie , a ona mi odpowiedziala, ze to jest takze jej dom i bedzie spotykac sie z nim kiedy chce

Gość uulllaaa
prostak niestety tacy tez sie zdarzaja .Chamstwo trzeba zwalczac

Gość gość
On narusza Twoją nietykalność Ktoś dobrze napisał, powiedz rodzicom A spotykać to się może ale z ludźmi którzy się normalnie zachowują w stosunku do jej rodziny To także Twój dom

Gość gość
Nie daj se wejść na głowę

nie pozwol sobie aby on wszedl Ci na glowe. Powiedz siostrze prawde, a co ona zrobi to juz jej sprawa. Ty nie mozesz sobie pozwalac na takie traktowanie

Gość fdghjklxcvbnhjm
co ja mam mowic ona sie do mnie nie odzywa,a z nim normalnie rozmawia .Powiedziala ze ja sie zachowalam jak histeryczka ale ze on na mnie bluznil i o malo co sie na mnie nei rzucil to ma gdzies

Gość gość
Przede wszystkim powiadom rodziców, nikt nie może Cię tak traktować. A do siostry to Ty powinnaś się nie odzywać, że pozwala by ktoś Cię tak traktował. To że ona sobie pozwala, żeby ją jakiś typiarz wyzywał, to nie znaczy, że Tobie może ubliżać. I wyciągnij z tego lekcję- nigdy przenigdy nie pozwalaj i nie umawiaj się z chłopakami, którzy tak się zachowują. Szanuj siebie to i inni będą. Nie pozwalaj sobie, by ktoś Cię tak traktował i nie odzywaj się do obojga póki Cię nie przeproszą.

Gość fdghjklxcvbnhjm
nie ma szans zeby mnie przeprosil zreszta mam to gdzies.Choc dziwi mnie zachowanie mojej siostry

Gość HHGHJKLKJH
wspolczuje miec takiego debila w rodzinie

Gość gość
nie masz faceta zeby sie tym debilem zajał