Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venka26

Dieta pięć posiłków i trening ciała

Polecane posty

Gość Venka26

Siemka! Przerabiałam kilka diet i wiem, że niestety te głodowe zawsze skończą się powrotem do starej wagi. Dlatego teraz bawię się w racjonalną zdrową dietę. Co to znaczy?? - 5 posiłków dziennie, większość z wysokobiałkowych; - przedział kalorii 1000- 1200 ( zależy od dnia) - 5 dni w tygodniu co najmniej godzina ćwiczeń; - stosowanie balsamu do ciała; - chrom przed obiadem; - stałe pory jedzenia; Tyle z mojej strony...Ktoś chętny do wspierania się? :P

Zaczerniłam się. Kilka słów o mnie. Mam 26 latek, jestem ze Śląska i chcę schudnąć do jakiś 48- 50 kilo. Teraz mam 57 więc nie jest jakoś tragicznie. Chcę jednak wreszcie mieć brzuch jak marzenie i ładne uda.

Gość Rozalia1234
Ja też mam kilka nieudanych prób z dietami. Ale teraz postanowiłam ostro wziąć się za siebie i poszłam do dietetyka. Ułożył mi dietę i ją stosuję. Waga powoli spada, ale chyba będę musiała się wesprzeć takim preparatem na http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html odchudzanie . Koleżanka go ma i w kilka tygodni schudła sporo – chyba 9 kilo.

Joł. Co do preparatów to ja nie jestem ich zwolenniczką. Jem tylko chrom, no i piję dużo wody. Fajnie, że po ponad miesiącu diety kocham ćwiczyć i dzień bez dawki ruchu to dzień stracony jak dla mnie :D Dzisiaj trooochę niegrzecznie u mnie bo byłam z chłopakiem na mieście. Jednak nie martwię się bo wystarczy ciut więcej ruchu i to spalę. Moje dzisiejsze menu: 2 wafle ryżowe z szynką i ketchupem- 140 deser lodowy- jak na moje oko niestety około 600 kotlety sojowe, ogórek i pomidor- 300 twaróg 180 gram- 0%- 180 kalorii Czyli dzisiaj wyjdę nieco ponad 1200 kalorii...Nie jest źle, ale te lody to był s**t. Serio nie wiem, co ja wcześniej w deserach widziałam...

venka, jeśli chodzi o te preparaty, to tutaj na kafe niestety mamy nachalne reklamy. przyzwyczaj się. ja ignoruję.

Hehe no reklamy dobijają fakt :). Dzięki za zaproszenie, ale ja goszczę na innym topicu, poza swoim własnym i jak na mój gust to wystarczy, bo miałabym miszmasz w głowie potem i któryś z tematów bym trochę zbywała zapewne, bo nie mam niestety zamiaru na kompie siedzieć, kiedy ćwiczenia czekają :D

Gość gość
Witajcie! Co do diety polecam bloga : http :// slim-style. blogspot. com/ (z boku wybrac: moja wlasna i sprawdzona dieta) :) Jest to blog mojej kolezanki, znajduja sie tam niskokaloryczne posilki i przepisy!! Pozdrawiam :D

Gość garnuszek
venka, ile masz wzrostu ?

Gość pannajoannnna
ja znalazłam vademecum ochudzania się ! strona moja nowa figura ma mnóstwo informacji artykułów i odpowiedzi na miliony moich pytan bo ja jako laik jeszcze duzo nie wiem, ale staram sie edukowac. zapisalam sie ostatnio do dietetyka ale poszlam i jakis taki niemrawy był, patrzył na mnie z góry i w ogole drogo bo 140 zł za wizyte :/

Mam 158 cm niestety, czyli karzełek ze mnie trochę. W sumie to na szczęście obliczyłam ze stronki z licznikiem kalorii, że ten pieprzony deser lodowy miał 350 kalorii max więc nie jest źle hehe :P. Dzisiaj 45 minut rowerka i 45 ćwiczeń na brzuch, ręce i nogi za mną. Branoc :*