Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 21 lat a podobno wygladam na 25 lat i

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat a podobno wygladam na 25-27 lat i przez to zarywaja do mnie tylko faceci w wieku 30+.... Co robić? Z czego to wynika?

Gość i po bulu w Kabulu
na wyspach Bergamutach podobno jest kot w butach widziano takze osla ktorego mrowka niosla

Gość gość
nie masz przypadkiem ciemnych włosów?

Gość gość
tak, mam dlugie ciemnobrazowe wlosy (ale nie az tak ciemne wlosy, tzn. nie takie wpadajace w czern) , a co?

Gość gość
ja tam wolałabym starszego, ale boskiego straszego faceta, szłabym do łóżka z takim

Gość gość
ja tam wole facetow ok. 23-25 lat, a nie po 30stce :/ ale nie zbaczajmy z tematu..

Gość gość
Też mam ten problem. Tylko u mnie problem jest bardziej zaawansowany. Mam 18 a wyglądam na 28....i co ja na to mogę? To nie wina makijażu ubioru czy czegoś. Twarzy się nie wybiera.... Poza tym facet musi być starszy od kobiety o 2lata wzwyż. Lepsze doświadczenie i bardziej rozwinięta psychika niż u równolatków. Oczywiście mówie o większości a nie o wszystkich facetach na świecie

Gość gość
no wlasnie starszy o 2-5 lat , a nie o 12 :/

Gość gość
a u starszego to wiekszy przebieg i tyle ;/ Znam 30latka, ktory zatrzymal sie mentalnie na etapie 18-20latka wiec to ie regula...

Gość gość
Z każdej strony niedobrze. Ja mam ochotę na facetów w swoim wieku (25) lub tak do 28 lat, ale jako że wyglądam jak smarkula to tacy mają na mnie olewkę i podbijają do mnie chłoptasie z liceum i studenciaki z pierwszego roku. Nie wiem może najlepsza opcją jest zmaina stylu ubierania się, ja powinnam wskoczyć w skórzane buty i marynarkę, a wy dziewczyny w trampki?

Gość gość
jest taki 54 którego chcę, a mam 20 lat i co pan zrobisz??! :(

Gość gość
Zależy. Jeśli poznajesz kogoś o 12lat starszego w wieku 17 lat to nie jest na miejscu. Też nie lubie kiedy tyle starsi do mnie zarywają. To jest straszne i komiczne po części.... Ale w wieku 21-22 to nic strasznego

Gość gość
(pytałam o kolor włosów) no właśnie przez kolor wyglądasz na starszą, jako przykład - kamila baar, w jaśniejszych zawsze wygląda się młodziej... --- nie to, że mam coś p-ko, sama mam f:czekoladam, ale tak to widzę.

Gość gość
co do koloru wlosow - to nic z tym nie zrobie, nie wyobrazam siebie w blondzie to by byla masakra, natomiast mialam wczesniej jasny braz to wygladalam strasznie mdlo i ozywilam troche kolor henna z indygo( ale to tak o najwyzej 2 tony)....

Gość gość
ruda = bardzoiej ponętna może ubierasz się zbyt wyzywająco?

Gość gość
Ja z natury jestem ciemną blondynką z jasnymi pasmami. Kolor włosów nie ma min co rzeczy. To rysy twarzy decydują jak ktoś wygląda.

Gość gość
nie jestem rudna i absolutnie nie ubieram sie wyzywajaco... zadnych miniowek, zawsze biegam w spodniach... ostatnio przytylam(miedzy innymi przez problemy zdrowotne z tarczyca itp.) i doszlam do wniosku, ze kilogramy chyba tez dodaja lat, no nie?

Gość gość
rozumiem, że nie chcesz z kolorem włosów nic robić. może chodzi o makijaż? jest zbyt mocny?

Gość gość
co do tej tarczycy, to kontroluj, serio. Ja niby miałam tylko guzki, w biopsji wszystko ok, a jak usunęłam to się okazało, że mam raka...

Gość gość
co do makijazu to raczej nie jest mocny - podklad(mam niestety troche niedoskonalosci cery i przetluszcza mi sie w strefie T) , korektor, kredka do oczu, tusz do rzes 2-3warstwy, czasem roz do policzkow i tyle...

Gość gość
tak z kolorem wlosow nic nie bede robic, serio z moim typem urody dziwnie bym wygladala w blondzie :D

Gość gość
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość gość
ja też wyglądam starzej mam 20 lat a wyglądam na jakieś 25-28 ...

Gość gość
@ up - i jak mylisz dlaczego tak staro wygladasz? jak odmlodzic swoj wizerunek?

Gość Haneczkaaaa
ja mam 26 lat a wszyscy mi dają od 18-23 max. Dużo ludzi myśli że nie przekroczyłam 20

Gość gość
Haneczkaaa to sie ciesz ze wygladasz mlodo...

Gość Haneczkaaaa
Czytałam o tym w kilku medycznych czasopismach a takze kilku zielarskich że istnieja rośliny który nie tyle odmładzaja wiek biologiczny człowieka co hamują procesy starzenia organizmu należą do nich : - kora dębu, - liście i owoce borówki bruszwicy, (czyli czarna jagoda) - skrzyp polny - soja -pokrzywa -czarna malwa -len - wiśnie - świeże mięso z krowy bez konserwantów - świeże soki z owoców i warzyw wyciskane z sokowirówki ( nie soki z kartonów ! ) w tym sok z owoców jagodowych i warzyw korzennych marcew, pietruszka, seler. Jeśli chcecie wylądać o kilka lat młodziej zmieńcie diete !!!! Na ww . Odmłodzi sie Wam wiek biologiczny !!!!!!!!!!!!!!! Uwierzcie mi

Gość Haneczkaaaa
- niepokalanek

Gość gość
a moze jeszcze te okulary mnie postarzaja?(oprawki ray ban)

Gość to tylko polsza
gość co do makijazu to raczej nie jest mocny - podklad(mam niestety troche niedoskonalosci cery i przetluszcza mi sie w strefie T) , korektor, kredka do oczu, tusz do rzes 2-3warstwy, czasem roz do policzkow i tyle... dziewczyno mam 32l.nie daja mi wiecej jak 18,19 a to dzieki temu,ze nigdy tak mocno nie malowalam sie jak ty! co do kosmetykow to polecam fm naturalne, drozsze ale bardziej wydajne niz normalne. nigdy nie malowalam maskara rzes, tylko zalotka podkrecam a mam jak mowila moja babcia firanki. :-) co do maskary 3 warstwy to masakra,max 2, toz to kapie i sie sypie. potem takie topielice chodza po miescie a faceci doceniaja i adoruja mnie. :-) co do rozu to nie skomentuje, kohjrzy mi sie ze starymi pudernicami co packaja jego na policzki ze z kilometra widac. naturalnosc poplaca. aha nie uzywam podkladu bo pryszcze wychodza. pomysl...