Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 21 lat a podobno wygladam na 25 lat i

Polecane posty

Gość Haneczkaaaa
- jaja -mleko

Gość gość
> nigdy nie malowalam maskara rzes, tylko zalotka podkrecam a mam jak mowila moja babcia firanki. usmiech.gif co do maskary 3 warstwy to masakra,max 2, toz to kapie i sie sypie. potem takie topielice chodza po miescie a faceci doceniaja i adoruja mnie. usmiech.gif co do rozu to nie skomentuje, kohjrzy mi sie ze starymi pudernicami co packaja jego na policzki ze z kilometra widac. co do tuszu to nic mi nie obsypuje, nie wiem jakiego tuszu ty uzywasz ;) Te z bourjois daja dosc naturalny efekt.... zazdroszcze gestych rzes, ja takowych nie posiadam wiec tuszu musze uzywac.... co do rozu to nie uzywam go codziennie i jezeli juz to w naturalnym odcieniu nieduza ilosc, unikam przerysowanego efektu, nie wygladam jak pudernica :P wypraszam sobie :D

Gość gość
Gdy miałam 11 lat to kumpel mojego ojca chciał mnie swatać ze swoim synem, aż się pokłócili, bo myślał, że mój ojciec go oszukuje i że na pewno mam co najmniej 18. Myślę, że wpłynął na to fakt, że od młodych lat miałam już kobiecą sylwetkę, wyraźną talie i szerokie biodra. Do późnych lat zawsze dawano mi więcej niż miałam. Bałam się, że gdy będę mieć 20, to będę wyglądać na 30. Teraz właśnie mam te 20 i wyglądam na swój wiek, na pewno nie na więcej. Jak to zrobiłam? zapuściłam włosy, one zawsze odmładzają. Mam inny kolor, ciemniejszy z połyskiem rudego. Zaczęłam się inaczej ubierać, mój styl opisałabym jako kobiecy, lekko rockowy, seksowny, nosze mocny makijaż. Więc mało dziewczęco, a działa. Moim zamiłowaniem stał się wizaż i mam dla Ciebie kilka rad. W makijażu zacznij używać cieni, dobre wymodelowanie oka odmładza spojrzenie. Używaj jasnego cukierkowego/pudrowego różu do policzków. Jasno różowawej pomadki lub błyszczyka. Nie chodzi o to, byś wyglądała jak ruska tipsiara, ale delikatny jasny róż dużo daje. Kup sobie rozświetlacz. Podkreślaj brwi cieniem. Zobaczysz jaka zmiana będzie.

Gość gość
gosc 21:15 - co do wlosow to tez mam dlugie, do lopatek.... wiesz jakos nie jestem przekonana z tym rozem, nie chce robic z siebie lolitki i sprawiac wrazenia takiej wymalowanej..a juz na pewno szminka odpada -nie lubie miec czegokolwiek na ustach... jaki kolor cieni do powiek polecasz? zreszta i tak pewnie nie bede umiala ich dobrze zblendowac :(

Gość gość
Jasne, jasny szampański,satynowy. W inglocie Ci coś doradzą. Pójdź tam i zapytaj Panią o taki róż, niech Ci pokaże. Na policzkach on prawie jest nie widoczny. http: //my-weddingdream.com/wp-content/uploads/2010/07/bridal-makeup-9.bmp

Gość gość
usuń spacje za // i wklej w wyszukiwarkę, o taki róż chodzi i kolor ust. Rozświetlacz możesz mieć jako cień i rozświetlacz właśnie. Zobacz na YT jak dziewczyny go używają i ile daje. Ja polecam z Bourjois cień nr 08 Rose Beige, to taki delikatny, szampański beż.

Gość gość
Bądź coś takiego. http:// www.weddingsbylilly.com/wedding-makeup-looks/wedding-makeup-looks-natural/ To jasny, perłowy majtkowy róż, w wewnętrznym kąciku i matowy brudny brąz podkreślający załamanie powieki. Do tego jasny róż i jasno różowe usta, bardzo naturalnie i młodzieńczo.

Gość gość
nie wiem czy ten braz w zewnetrznych kacikach by u mnie dobrze wygladal,bo mam opadajace kaciki :(

Gość gość
To już znasz powód dla którego wyglądasz starzej. Poszukaj makijaży dla takich oczu. Je trzeba malować wręcz.

Gość spokojnie dziewczyny
Kiedy miałam 19 lat dawali mi 25-29 lat, kiedy miałam 22 lata dawali mi 25 lat, kiedy miałam 25 lat dawali mi mniej, teraz mam 28 lat dają mi 23-25... nie wiem z czego to wynika

Gość gość
mnie makijaż też postarza ,ale jadne kolory mi nie pasują,dlatego maluje się tak jak sie maluję .....

Gość gość
no widzialam na yt tutorial makijazowy dla opadajacych kacikow oczu, ale to jest kurcze skomplikowany makijaz, trzeba miec 3 cienie i odpowiednie rowno je nalozyc w roznych miejsach a pozniej to dobrze rozetrzec....skomplikowane dla mnie, nie mam totalnie talentu do makijazu....nawet z eyelinerem sie czuje malo pewnie...

Gość spokojnie dziewczyny
Naturalny kolor włosów odmładza i przede wszystkim szczupła sylwetka

Gość gość
* jasne kolory :P

Gość gość
up up