Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaaaaaaaa83

6 tc brak pecherzyka

Polecane posty

Gość kaskaaaaaaaa83

Wczoraj byłam u lekarza. Jest to mój 6 tc licząc od ostatniej miesiączki. Lekarz stwierdził po badaniu usg że nie ma pęcherzyka i może to być ciąża pozamaciczna. Testy wychodzą pozytywnie. Czy ktoś był w podobnej sytuacji ??

Gość kaskaaaaaaaa83
Proszę odezwijcie się.Boję się codalej

Gość gość
też jestem w 6 tyg, jednak jeszcze nie byłam u lekarza, a masz jakieś objawy jakby miałą być pozamaciczna jakieś bóle itp

Ja tak miałam.. Niestety pęcherzyk się nie pojawił.. Straciłam prawy jajowód.. Cp.. Mam nadzieje że u Ciebie będzie wszystko ok.

Gość gość
Mam delikatne bóle podbrzusza, czytałam że to może być przyczyna powiększania się macicy ale na to chyba za wcześnie ?? Pojutrze jestem zapisana prywatnie do lekarza który prowadził mi poprzednią ciąże. Ten u którego byłam wczoraj to buc na nfz strasznie nie przyjemny facet.

Musisz uzbroić się w cierpliwość.. Wiem to trudne.. U mnie skończyło się najgorszym scenariuszem, ale u Ciebie nie musi tak być :) Daj znać jak będziesz po badaniu. Trzymam kciuki o piękny pęcherzyk w odpowiednim miejscu :)

Gość gość
poszukaj specjalisty od USG z dobrym sprzętem

Gość gość
a masz regularne miesiaczki ? tez mi wedlug OM wychodzil 6 tydz a na usg cisza. A testy pozytywne, okazalo sie ze mam nieregularne miesiaczki i to byla baaardzo wczesna ciaza :)