Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna D

Masturbacja

Polecane posty

Gość Panna D

Witam, Mam 18 lat, jestem dziewicą. Od 13 roku masturbuję się codziennie. Tak serio serio codziennie. Są dni, że raz wystarcza przy braku czasu, a są dni, że mam ich 17. Używam czegoś własnej roboty, nazwijmy to wibratorem. Przez 3 lata zadowalałam się wodą pod ciśnieniem, ale zmieniliśmy prysznic i nie miałam już takiej możliwości. Jestem poirytowana, gdy nie mogę dojść. Średnio robię to 4-5 razy dziennie. To dla mnie norma i najczęściej całość zajmuje mi od 40 sekund ten pierwszy w danym dniu, aż do 5 minut po wielu razach. Chciałabym poznać Waszą opinię o tym. Nie zamierzam współżyć w najbliższym okresie czasowym, nie mam bliższych kontaktów z chłopakiem mimo, że go mam, jesteśmy dla siebie atrakcyjni, to wolę poczekać. Czy przez moje przyzwyczajenie do masturbacji ciężej będzie mi dojść z mężczyzną? A po drugie, jedyne, co potrafi dać mi rozkosz dotyczy łechtaczki, próby symulacji ścian pochwy są dla mnie nieprzyjemnie albo obojętne. Czy ktoś z Was po takich 'zabawach' starał się przystąpić do stosunku? Jaki był rezultat? Pozdrawiam.

Gość gość
podaj kontakt

Gość Panna D
Proszę o poważne podejście, nie szukam pana, który mnie zaspokoi, bo mam idealnego partnera.

Gość Pan Kracy
Mnie ciekawi to: "Używam czegoś własnej roboty, nazwijmy to wibratorem." - a co to takiego? No i czy byla ogromna wojna w domu po zmianie prysznica? :D

Gość gość
masz chłopa i zadawalasz sie prysznicami ? to masz problem

Gość Panna D
@Pan Kracy - Stara maszynka do golenia.. Ddkryłam, że ciekawie wibruje, gdy pozbędę się ostrza :) A jeśli chodzi o prysznic, to nie chciałam nic mówić, staram się zachować to w największej tajemnicy. @gość Nie czuję się gotowa na seks i uważam, że to za wcześnie. Jestem porządną dziewczyną, szanuję się i nie chcę się spieszyć.

Gość Doświadczony przez życie
dziewicą to ty nie jesteś, bo się rozdziewiczasz kilkanaście razy dziennie. lepiej zmień chłopaka, bo jeśli wytrzymije, to znaczy, że w przyszłości nie będzie cię zaspokajał. znajdź sobie takiego, który nie będzie wytrzymywał. Orgazm łechtaczkowy, rzecz normalna, on będzie się spuszczał w tobie, a ciebie stymulował ręcznie.