Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rzecz o idiotach

Polecane posty

Gość gość

mam proste pytanie a oczekuję odpowiedzi z naukowego punktu myslenia ( niewiem jednak czy tutaj ją dostanę), dlaczego niektórzy ludzie są głupi, a niektórzy bardzo mądrzy, i od czego to zalezy według was od uwarunkowań genetycznych czy może inteligencja jest wynikiem cięzkiej pracy nad sobą?

Gość jam jest oligarcha
ja sie urodzilem madry i tak juz zostanie. naprawde. mam 53 lata i sie nie zmieniam, pieniadze nie uderzyly mi do łba, jestem moze kurwa troche nerwowy ale to dlatego ze mnie tepaki wkurzaja

Wynikiem ciężkiej pracy na sobą może być mądrość i wiedza, inteligencji się nie zdobywa. Z nią albo człowiek się rodzi i ją posiada, albo jej nie ma. Nie da sie jej wypracować.

Gość Garry Thrumna
zwlaszcza sztuczna yntelygencja jest efektem uwarunkowan gen-etycznych :classic_cool:

Gość jam jest oligarcha
co to jest sztuczna inteligencja?

Gość gość
właśnie sztuczną inteligencje posiadaja komputery no ale ludzie...

Gość gość
czym właściwie jest inteligencja, znam ludzi którzy umią wyśmienicje matematykę, pięknie rysują, piszą wiersze i są osobami kompletnie nienadającymi się do życja aspołecznymi, mającymi bardzo ubogie relacje między ludzkie i ogólnie niepotrafiący niczego załatwić, a są również tacy ludzie o powiecmy śreniej inteligencji, którzy są zaradni potrafią utrzymać rodzinę, potrafią się wszędzie znależć... no więc właśnie czym jest ta inteligencja....