Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd pieniądze

Polecane posty

A ja miałam sukienkę ślubną, która kosztowała mnie centralnie ok. 350 zł. Nie, nie używana, ani nic z tych rzeczy. Przeciwnie - była szyta na miarę specjalnie dla mnie przez krawcową. Sama kupiłam materiał oraz sama mniej więcej zaprojektowałam fason, krawcowa dopracowała szczegóły i wykonała suknię. Moja suknia była więc jedyna i niepowtarzalna, taka jaką sama sobie obmyśliłam, a przy tym kosztowała kilkakrotnie mniej, niż typowe suknie ślubne, jakie zazwyczaj kupują panny młode. Jest to pomysł dla osób kreatywnych i odważnych, które nie lubią bez sensu wydawać pieniędzy. Dodam, że ogólnie nigdy mi się nie podobały typowe "bezy", czy też te grube gorsety, uważam to wszystko za pretensjonalne i głupie. Moja sukienka była bardziej lekka i zwiewna, a przy tym bardzo wygodna i świetnie się w niej czułam. :) 🖐️

Gość gość
anyzówka - wklej fotkę tej sukni - ciekawi mnie jak wyglądałaś

Gość Aaniaa21
Ja za tydzień wychodzę za mąż. Cała impreza będzie nas kosztować ok 2,5 tys. Obrączki 550 zł (tytanowe, moja z cyrkonią) Sukienka 300 zł (zamówiona przez internet) Garnitur 400 zł (też zamówiony przez internet na wymiar bo P. jest nie wymiarowy i w sklepie jest cholernie ciężko znaleźć) Buty 160 zł (za damskie i męskie razem, znalezione na wyprzedaży w sklepie) Obiad na około 15 osób trochę ponad 600 zł (czyli najdroższe z tego wszystkiego) Jak widać da się zorganizować tani ślub bo to nie o to chodzi że ma być impreza dla rodziny którą najprawdopodobniej zobaczysz pierwszy i ostatni raz tylko dla Was, chociaż każdy lubi co innego.

Gość gość
dasz sie zr****ć w tej sukni na koniec wesela pewnie :)

Wesele miałam teraz niedawno i jeszcze zdjęć żadnych porządnych nie mam :) Ale jak będę miała jakieś, to wkleję 🖐️

Gość gość
wklej ANYŻÓWKO bo ciekawa jestem - możliwe ze ładna taka szyta suknia

Gość gość
ja chcesz suknie za kilka tys to będzie ciężko, ale jak zadowolisz się niemarkową, czy markowe uzywaną to naprawde za niewielkie pieniądze można mieć prawdziwe cacko