Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nocnikiiii

Polecane posty

Gość gość

Jakiego nocnika używacie? Sądzicie, że nocnik imitacja kibelka ze spłuczką zda role?:) Jak nie to może podacie mi nazwy swoich?

Gość wifigdańsk
ja tam kupilam z allegro zwykly nocnik z naklejka zyrafy tyle ze jak zrobi siusiu to gra melodyjka.bez zadnych spłuczek,bajerow,czego to ludzie nie wymysla haha potem i tak to wszystko ląduje w smietniku a my przyczyniamy sie do zasmiecania naszej planety.

Gość gość
Moje miały nie taki tradycyjny, tylko w postaci krzesełka z wyjmowanym kubełkiem. Polecam, bo łatwiej czyścić niż te zwykłe i dziecku wygodniej siedzieć.

Gość gość
w tej żabce też się wyciąga ta góre i z pewnościa lepiej by sie myło.tylko czy ktoś widział w jakimś sklepie i za ile?

Gość gość
moje tez ma zwykły tradycyjny..... bez różnicy do czego za przeproszeniem sra :D

Gość gość
Pamiętajcie ludzie każdy kupuje to co chce i za ile chce.Jedni jedzą kawiory a inni smalec.przestańcie gderać!

Gość wifigdańsk
nikt tu nie gdera-pani zapytala o cos i kazsy wyraza swoja opinie-bez obrazania sie-to dyskusja w cywilizowanym społeczenstwie-kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie a autorka sama zdecyduje-ja wolalam normalny nocnik bo i tak zaraz wszystko laduje do smietnika,dzieci tak szybko rosna ale jesli ktos ma ochote kupic nocnik za 10 tys złoty z diamentami to jego prawo i szanuje to.

Gość gość
akurat ten nocnik na allegro kosztuje 65 zł, ma wyciąganą wkładkę i zdejmuje się deskę i można montować na dorosły sedes. Temu się pytam czy to zda rolę, a i jeszcze może być jako podeścik. Właśnie w oko mi też wpadły te krzesełka, bo na zwykłą kaczuszkę nie mam ochoty. Brzydkie są :) Dzięki za odpowiedzi. Mnie nie wkurza to docinanie. Fakt mam prawo do wyboru na rynku, a i może będzie kolejnemu dziecku? Mam w rodzinie pół roku młodsze które wszystko dostaje po mojej córce:) Dlatego nie szczędzę na rzeczach dla dziecka poza tym decydując się na dziecko wiedziałam, że byle jakiego gówna nie kupię. Pozdrawiam

Gość gość
ja zawsze wybieram to co mi się podoba i na co przedewszystkil mnie stać.

Gość gość
oj rozumiem:) Nam się właśnie ten spodobał, bo uczy korzystania z normalnej toalety i nie jest drogi. Tak tylko pytałam:)