Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawialiście się kiedyś dlaczego tak jest ża ja jestem bogaty a wy biedni

Polecane posty

Gość gość

To ja wam opdowiem: Bo ja mam łeb na karku, potrafiłem zarobić, odłożyć, stworzyć własny biznes i teraz trzepię zayebistą kasiorę. A wy? Wy jesteście typowymi Polaczkami którzy potrafią tylko użalać się nad sobą i wyszukiwać setki powodów byleby tylko nie ruszyć d**y i nie wziąć losu w swoje ręce. Macie poczucie że państwo powinno wam wszystko dać, "bo nam się należy" Wiecie co wam się należy? To co sami sobie własnymi rękami zapracujecie, to co sami stworzycie, a nie żyć na garnuszku państwa i jeszcze mieć pretensje że za mało dają. W d***e was państwo powinno mieć - tzw. "garnuszkowcy" żyjący na łasce państwa, czyli de facto na moich podatkach. Komuna juz się dawno skończyła żeby doić z państwa. Dziś mamy kapitalizm, KOCHAM TEN USTRÓJ :) Dziś to ja jestem szefem i to na mnie harują moi pracownicy. Kiedyś sam byłem robolem, ale siedziałem za granicą, odłożyłem kase i dziś sam mam zayebiscie prosperujący biznes. Bez niczyjej łaski, sam to stworzyłem i sam kręce na tym zayebistą kasiorę. Masz wybór: albo bierzesz los w swoje ręce albo zapieprzasz (u takiego samego kapitalisty jak ja) za 1200/mc Jest jeszcze trzecie wyjście, typowo polskie: życie na garnuszku państwa i użalanie się na siebie i na panujący system Mądrzy ludzie wyciągną wnioski i zaczną działać, reszta debili to zbagatelizuje, ale tym samym nie zmieni swojego położenia - nadal pozostaniecie w czarnej d upie! :) pozdrawiam kapitalista z sercem...

Gość Ancymon na 102
Geniusz! po prostu Geniusz :) Tak proste że aż genialne! POLACZKI RUSZCIE D**Y i zawalczcie o swoje, a nie sie użalacie. Spójrzcie na USA, tam nigdy komuny nie było, czysty kapitalizm i co? NAJWIĘKSZE MOCARSTWO, największa, najprężniejsza gospodarka. Bo ludzie są przedsiębiorczy. Tam panuje optymizm. Amerykanin to taki człowiek że z każdego gówna zrobi interes. A polak co? potrafi się tylko użalać...

Gość zjeeebKAfeteryjny
heh, jakie państwo tacy w nim kapitaliści :D