Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molly99

On chciał seksu a ja uciekłam Zastanawiam się czy dobrze zrobiłam

Polecane posty

Gość WeronikaDr
akurat róznie może być, ona sama może go pogonić bo na przykład nadal będzie chamidłem. ALe jest coś, co wszystkich bulwersuje. Ja tam wiem co ;)

Gość WeronikaDr
i nie sądzę żeby ja źle potraktował, Po prostu określił czego oczekuje. To ona pokazała klasę. Źle by ją potraktował, jakby ja zg****ił albo pobił. Nie rozumiem tego waszego najazdu.

"Ja tam wiem co" W końcu każdy widzi świat na swoje podobieństwo ;) ­ "ona sama może go pogonić bo na przykład nadal będzie chamidłem." Jak dla mnie on jest chamidłem i to pokazał. Chociaż jak widać mam inne standardy. A to jak dobrze będzie się ukrywa...znaczy tfu! jak ich miłość go odmieni... oraz jak głup...wspaniała i szlachetna będzie ona to faktycznie inna bajka. ­ Chociaż może masz rację, bogatym się wybacza. Jakby był biedny to byłby dopiero skandal!

"Źle by ją potraktował, jakby ja zg****ił albo pobił. Nie rozumiem tego waszego najazdu." Obracamy się widać w różnych sferach, w moich klasa i dojrzałość to nie tylko brak bicia czy gwałcenia.

Gość WeronikaDr
te Wasz sfery to aż biją po oczach. Zwłaszcza wtedy jak kpicie na temat dzisiejszego seksu i tego by dobrze się do niego przyłożyła. Naprawdę to jest pokazywanie klasy. W sumie anonimowo można. Bo na żywo w tych wyższych sferach to byłoby nie za bardzo ...

Nie powiedziałam, że jestem z wyższej sfery. Ani nikt inny tutaj. Ale to Cię chyba boli skoro sama sobie dopowiedziałaś i żarliwie bronisz tak owocującego związku ;) Zwyczajnie mam inne priorytety i spojrzenie na pewne sprawy. Całe szczęście, że w mojej sferze żarty, ironie i drwiny są dozwolone, bo od ciągłego głaskaniu się po główkach i cieszeniu, że nasi faceci są tacy wspaniali bo nie gwałcą, zwariować by można było.

Gość WeronikaDr
widać, ze musisz mieć ostatnie słowo, nawet jak to jest bełkot :(

Gość gośćcccc
nasi faceci są tacy wspaniali bo nie gwałcą :):):):D:D:D:D

Gość gość
A teraz będzie wielka D E M A S K A C J A ! :D Ten typ co ciągle zmienia nicki i pisze bzdury o wyższości mężczyzn nad kobietami to BSA! Na kafe nie ma większego tumana niż on. Styl pisania też jego. :classic_cool: 🖐️

Gość Wiki321
i co teraz czekamy co jej takiego wspaniałego powiedział.... a ja wiem// przeprasza obwinia sie i stawia kolejna kolacje a moze i kwiatka dostała :d teraz jeszcze nie ,,, ale da jej z tydzien i pojdzie z nim do łóżka z radoscia :d bo bedzie sie bała ze jednak on zjadzie inna małolatke

Gość gość
gość Cię chciał jedynie wyr**ać. Zaraz jak wyszłaś sprowadził sobie pewnie inną paniekę, lub zadzwonił po dziwkę. Gdyby coś do Ciebie czuł, nie potraktowałby Cię tak... ~ opinia 27 letniego faceta.

Gość gość
kto to BSA ???

Gość gość
'' Ten typ co ciągle zmienia nicki i pisze bzdury o wyższości mężczyzn nad kobietami '' co za zakompleksione idiotki...nikt tu nie pisał o wyższości mężczyzn nad kobietami-same sobie to wmawiacie-tylko wyższości ludzi zaradnych i samodzielnych samemu zdobywających swoje bogactwo (niezależnie od płci) i poziom życia nad pasożytami co to pławią się w bogactwie partnera mimo ze samemu by nigdy tego nie zdobyli i piszą bajki o nierównouprawnieniu i wspieraniu partnera..... ale tak samo bardziej będzie wartościowa kobieta która sama się czegoś dorobi od faceta zerującego na zonie/mamie

Gość gość
hehe. gość może już dyma :D

Gość koleś z opisu
Siema, to o mnie jest ten wątek, mój kumpel który nigdy z domu nie wychodzi lubi tu przesiadywać i rozpoznał sytuację, bo mu o lasce wspomniałem. Panna nie jest godna mojego majątku i włości, ale czego się nie robi dla dobrego ciałka :D Kręci mnie jej d*psko, nic na to nie poradzę.

Gość gość
koleś z opisu, ty durniu oni są teraz razem :D

Gość koleś z opisu
A co to ma o rzeczy, do faktu że jej d**a mnie kręci?

Gość gość
k***aaa!:D

Gość gość
powiem jedni - krew mnie zalewa jak to czytam! faceci to niezle skurczybyki (gorzej bym napisala, ale nie bede przeklinac). najbardziej rozwalil mnie text jakiegos typa, że skoro facet w zwiazku jest bogatszy a kobieta nie to on ma prawo od niej wszystkiego wymagac (czytaj: traktowac ja jak rzecz i dziwke). no padłam! a sadziilam, ze faceci nie roznia sie az tak intelektem od kobiet - pomyliłam się!

Gość gość
idiots, idiots everywhere naprawde tylu głupot w 1 temacie dawno nie czytałam. z takim podejsciem mezczyzn do kobiet wypada jedynie nam - kobietom - zyczyc sobie zeby zadna z nas nigdy na takiego wykorzystywacza nie trafiła! nigdy! a niech bedzie singlem cale zycie skoro nie potrafi szanowac partnerki

Gość gość
''No pewnie Pan i Wladca jest lepszy bo ma kase oczko.gif'' kochana moja ale pieniążki nie spadają z nieba-trzeba się dla nich jakoś wykazać-tak on jest kimś lepszym bo był w stanie je zarobić, a ty nie. on tez by chciał cale życie siedział na d***e i na koniec dostać wszystko za darmo-ale jest facetem i musi sam o siebie zadbać. chcesz żyć na poziomie to zarób-jak nie umysłem i pracowitością to chociaż w łóżku i w domu posłuszeństwem” – ty to bys chciał chyba niewolnictwo wprowadzić, co? Bo niestety o tym swiadczy ta wypowiedz…. Dno dna. I powiem tak: praca kobiety w domu jest niedoceniania przez mężczyzn – codzienne obiadki, kanapeczki do pracy, pranie, prasowanie, sprzątanie, zajmowanie się dziecmi itd. – tego panowie nie widzicie, ile kobieta musie tez się napracować NA CO DZIEN!!! Oczywiście mezczyzna w pracy tez ciężko robi, ale wkurza mnie to ze nie zauważcie już tak latwo, ze to co kobieta robi w domu to zwykłe bycie śłuzaca, kucharka i sprzataczka w jednym! Wiec traktujcie to tez jako prace. A często gesto również taka kobieta pracuje zawodowo PLUS po przyjściu w pracy musi wszystkie albo większość obowiazkow domoych wykonać, podczas gdy facet ma tylko prace do 15 a potem zona obiadek poda, posprząta , pozmywa. NIEWDZIĘCZNIKI CHOLERNE I jeszcze ma się dobrze w łóżku sprawować. To przepraszam, ale prawdziwy obraz nakreslilam i co on pokazuje? Ninech każdy sobie sam odpowie.

Gość gość
weronikaDr - nie o to chodzi, ze zazdroscimy, tylko o to, ze facetowi wyraznie chodzi o jedno, o jej ciało i seks, ona najpierw ucieka po czym ddzowni do niego i idzie na spotkanie...skoro idzie na spotkanie to wysyla mu sygnal, ze moze jednak liczyc na numerek z nią - czy to az tak nielogiczne jest?? dlatego uwazam, ze to co robi nie jest do konca ok ale jej decyzja ;) aha i skoro on na 4. spotkaniu juz chciał z nia wspolzyc to chyba jest znak jakis, ze moze (ale nie musi) chodzic mu wylacznie o 1 raz po czym ja zostawi?

Gość gość
oj tam, że jeden czubek tak pracowicie się udzielał w temacie, to nie znaczy, ze wszyscy tacy są. ;) (mnie też rozwaliło jego gadanie o posłuszeństwie. To durne twierdzenie, że ktoś więcej jest wart bo więcej wypracował. Nie każdy jest na tyle przebojowy, to już ma być człowiekiem gorszej kategorii? Njalepsze jest twierdzenie tego typu oszołomów, ze w historii więcej było mężczyzn naukowców, pisarzy czy innych twórców. No tak, ale żeby mogli się zająć swoją działalnością, to musieli mieć kogoś do obsługi. Ciekawe ile by taki narobił, jakby musiał sobie uprać, ugotować i posprzątać chałupę.

Gość gość
gość z 20:06 mądrze prawi! uważam tak samo.

Gość zimnaSucz
No oczywiście, ze każdy samiec ciągnie w stronę łóżka. Czasem trzeba się z palantem trochę podroczyć. :P A to, że myślał od razu o łóżku, to w sumie nic dziwnego. Zobaczył fajną laskę to przecież nie planował od pierwszej chwili ślubu. Tacy są faceci. Trzeba tylko baranka umiejętnie poprowadzić jak się chce coś ugrać.

Gość gość
thrh64j czy jakos tak (a obecnie pisze jako gosc) - sam jestes idiotą, w dodatku ciągle popelniasz bledy ortograficzne, masz bledne pojecie o zwiazku kobiety i mezczyzny i jestes- jednym slowem pachnie mi tu gimbazą (a raczej smierdzi)

Gość bbbbbddddd
czekamy na relację Molly ;)

Gość gość
''Nie każdy jest na tyle przebojowy, to już ma być człowiekiem gorszej kategorii'' ale czy to wy kobiety nie głosicie teorii o tym ze jak facet nie ma kasy to jest nieudacznikiem? i czemu to działa tylko w jedna stronę-kobieta może być nie przebojowa -a jak facet się nie dorobi samemu to nikt mu nic za darmo nie da. ''Najlepsze jest twierdzenie tego typu oszołomów, ze w historii więcej było mężczyzn naukowców, pisarzy czy innych twórców'' kobiet tez nie brakowało-jak jakaś chce to potrafi cos osiągnąć. ''A często gesto również taka kobieta pracuje zawodowo ''-to taka kobieta jest na równi ze swoim facetem ''I powiem tak: praca kobiety w domu jest niedoceniania przez mężczyzn '' to czemu się nie zamienicie rolami . poza tym ponawiam pytanie-skąd się jednak biorą kobiety które jednak same cos w życiu osiągają ,a nie dostają od faceta

Gość prawda jest takaaa
Wszystkie kobiety szukają sponsora który będzie je utrzymywał i robił za nie wszystko, dawał od siebie więcej niż ona,zapewniał wszelkie dobra by nie musiała się martwic księżniczka .One nie kochają bezwarunkowo smutas.gif tylko za cos ! To materialne istoty które kłamią , manipulują by osiągnąć swój cel a faceta nie kochają bo zawsze mogą zmienić go na lepszy model ! Wiadomo ze każdy,także facet potrzebuje bliskości i czułości - niestety , nie ma co się łudzić ze dotrzyma ona wierności i lojalności. praktycznie każda kobieta pomimo stałego partnera ( i dzieci) jeśli nawet nie zdradzi fizycznie to przeżyje wielkie z tyłka wyjęte platoniczne miłości i fascynacje innym facetem smutas.gif bo prawda jest taka ze dzięki temu ze to kobieta wybiera faceta (zwykle więcej reprezentującego/dającego od siebie niż ona) to facet naprawdę kocha-a kobieta wymaga