Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nha

Wózek spacerowy

Polecane posty

Gość Nha

Drogie mamusie, czy któraś z Was posiada może wózek spacerowy NAVINGTON SCOONER?? jeśli tak to jesteście zadowolone??? jakie są jego plusy a jakie minusy??? no chyba, że polecicie coś innego....?? chętnie poczytam Waszych opinii ;)

Gość dadadadanka
Z lekkich fajnych spacerówek mogę ci polecić Jane Muum, no dla mnie wózek jak najbardziej z klasą. Nie tylko bosko się prezentuje a do tego niska waga, fajne koła, lekki w jeździe a i np ma regulowaną wysokosc rączki, do tego hamulec w rączce wózka. Siedzisko można obracać...ja ci go polecam , najlepiej idź do sklepu i zobacz sama

Gość gość
A dla dziecka ten MUUM wygodny? I jak sprawdza się zimową porą - w śniegi, pluchę? Są do niego jakieś zinowe śpiworki?

Gość gość
Ja mam ritmo, uzywam go 2 miesiace ale jestesmy zadowoleni-ja, syn i maz. Mieszkam na 3cim pietrze i bez problemu wnosze i znosze go z Malym i z drobnymi zakupami :)

Gość gość
ja mam navingtona, ale model cadet. tez jest ok.

Gość gość
Też mamy Jane Muum. Naprawdę lekka spacerówka, polecam również. Zimą tez się nim dobrze jeździ a co do śpiworka spokojnie można dokupic. Ja jak zamawiałam wózek n internecie to śpiworek dostałam w gratisie. Ale na stronie jakiegoś sklepu myślę spokojnie dostaniesz > Nie no generalnie wózek jak narazie bez zarzutów