Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musi być mój

Miłość do szefa

Polecane posty

Gość musi być mój
Ja dałabym mu szczęście, dzieci, cudowny seks z miłości.

Gość gość
On to wszystko ma.

Gość musi być mój
Przed ślubem moja koleżanka widziała jak ona kupowała testy ciążowe. Na drugi dzień byłam u szefa na rozmowie a że to był jego ostatni dzień pracy przed urlopem to złożyłam mu życzenia ,,Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i wszystkiego najlepszego dla przyszłego tatusia będzie szef wspaniałym ojcem" na co on że jego narzeczona nie jest w ciąży. Nie wiedział nic o tym. Widocznie chce go wrobić w dziecko.

Gość gość
powinien cię wywalić na zbity pysk ty szmato... jesteś tylko zwykłą suką która nie dorasta do pięt jego żonie...

Gość gość
ale z ciebie wielka świnia...

Gość musi być mój
Niby dlaczego? W czym ona jest taka dobra.

Gość musi być mój
Nawet jeśli to co ztego.

Gość musi być mój
Powiedz mi w czym ona jest lepsza ode mnie ? Dobrze robi mu dobrze.

Gość musi być mój
Nie pije. Odpowiedz mi !

Gość gość
jednym słowem ma żonkę z klasą i kasą a Ty? no cóż...zero wyglądu poza tym płytka pracownica aż mi cię żal:D

Gość musi być mój
Klasą ? Hehe nie maluje się, zero szpilek i to jest klasa Kasę to i może ma ale nie klasę.

Gość gość
klasa to nie makijaż tylko skromność i mądrość kobiety:-)

Gość gość
pusta makówko! pomyślałaś o tym, iż to żona może mieć kasę a nie twój szef? nie masz zielonego pojęcia ile wynoszą studia medyczne i wszystko z tym związane ona nie pochodzi z nizin jak Ty przykro mi, zero szans lepiej zmień pracę zanim szef się dowie, bo wpadniesz w kłopoty

Gość musi być mój
Księżniczka auta zmienia jak rękawiczki pewnie facetów też. Najbardziej rozsmieszylo mnie jak ona przyszła w zimie do niego. Wchodzi on stał z sekretarką i porzadkowali papiery ona weszła a on do niej ,,Kochanie gdzie masz czapkę, szalik, rękawiczki ? Tyle razy cię prosiłem." a ona ,, Po pierwsze dobrze cię widzieć kotku, a po drugie to wiesz że rzadko choruje, ale to ja martwię się o ciebie'' sekretarka wyszła a on do niej ,,Jako pani doktor możesz mnie przepadać, zdać test ustny, a ja " i nie dokończył. Stałam za drzwiami i wszystko słyszałam.

Gość musi być mój
Mój szef ma kasę. Robimy na niego. Za nim ją poznał to miał już mieszkanie auto najlepszej jakości.

Gość musi być mój
Nie wiem o co jemu chodziło z tym testem ustnym, nie mam pojęcia.

Gość musi być mój
Raz weszłam do niego do biura a ona siedziała mu na kolanach rozkroczona i całowałali się.

Gość musi być mój
Umiał na szkoleniu pocałować ją przy nas.

Gość musi być mój
Na szkoleniu ona cały czas nosiła jego portfel w torebce. Cały czas on płacił. A ona rozwalala pieniądze na głupoty- bieliznę erotyczną, ponczoszki, stringi.

Gość gość
Mówili o seksie kobieto.

Gość veraaa09999
Jeśli nawet zakochałaś się w szefie i chcesz go koniecznie zdobyć i nie ma szans żebyś wybiła sobie żonatego faceta z głowy to wiedz jedno: im bardziej będziesz mu się przymilała, prawiła komplementy, tym mniej on będzie Tobą zainteresowany. Facet jest zdobywcą, a nie kobieta. Faceci nie lubią kobiet, które im włażą w d**ę. Odbierają je jako nachalne i unikają ich. Przyciągają je te bardziej niedostępne. Więc jeśli już chcesz być atrakcyjna dla płci przeciwnej - bądź niedostępna. Zamiast za nim łazić, włóż energię w to by być kobietą jak najbardziej atrakcyjną.

Gość musi być mój
Latem ubierałam się bardzo seksownie. Krótka sódnica, buzka aż mi piersi wychodziły i się do niego uśmiechały niby upadł mi długopis uchyliłam się tak że majtki było mi widać a on zero reakcji nawet nie popatrZył.

Gość 09876543
Wiesz czemu nazywają Cię głupią, suką, bez klasy? Bo kobieta z klasą nie bierze się za żonatego faceta. Rozbijanie związków, tym bardziej małżeńskich to brak klasy. Jeśli widzisz, że są w sobie zakochani i dobrze im się układa to powinnaś odpuścić. Co innego gdyby on był zakochany w Tobie, a z nią nieszczęśliwy. Ale najwyraźniej on ją kocha, a nie Ciebie. Dlatego lepiej zachowaj twarz i zostaw ich związek w spokoju. I tak nie rozdzielisz ludzi, którzy się kochają, a jedynie się upokorzysz.

Gość musi być mój
Ona jest dziwna. Taka tajemnicza nie chciała nic powiedzieć o ślubie itp. Poszłam na jego ślub do kościoła. Na przysiedze ona plakala nie wiem czemu z nieszczęścia i czy co. Pierścionek zareczynowy ma za 15 tys.

Gość QQQQQQQQ66
Normalny facet zwróciłby uwagę na dekolt i tyłek, skoro nie zwrócił to znaczy, że jest zakochany w innej