Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciocia i sie zastanawia

Czy to dobry prezent dla mlodej mamy i dziecka

Polecane posty

Moja przyjaciolka urodzila dziecko 4 tygodnie temu, w szpitalu jak bylam to dalam symbolicznie czekoladki i male spioszki dla dzieciaczka:) teraz jednak chce ja odwiedzic tak bardziej oficjalnie i podarowac cos. Pomyslalam by zafundowac jej 3 godzinny pobyt w spa oraz ulubione perfumy:) To juz obgadalam z jej mezem wypytujac czy nie ma przypadkiem tych perfum calych jeszcze. Do tego butelka naszego ulubionego wina, pampersy i komlecik ciuszkow ( wiekszych na zime) dla dziecka. Myslicie, ze taki prezent bedzie dobry?

Gość gość
Ja bym się cieszyła.Z reguły mlode mamy są zarzucane prezentami dla dzieci - o nich samych się raczej nie pamięta. Do tego fajnie że ciuszki będą większe. Ja na początku dostałam masę ślicznych maleńkich szmatek, których nawet nie zdążyłam mu ubrać bo wyrósł. Kilka znajomych dało mi po porodzie komplety na rozmiar 74 i one baaaaardzo się przydały.

Gość gość
No ja jakbym taki zestaw dostała to bym się bardzo cieszyła, choć w moim odczuciu to nawet trochę za dużo, ale jeśli masz gest i chcesz to czemu nie. :)

wiem, ze to moze duzo, ale to jest naprawde bliska przyjaciolka i stad wlasnie ten moj gest:)

Gość gość
No zwłaszcza to wino jej się przyda przez te pierwsze dni ;)

oj tam po lampce wina sobie wypijemy bez przesady juz:P jak jest mama to wina napic sie nie moze?

Gość gość
super pomysł fajnie ze pomyslałaś o mamie a nie tylko o dziecku jak sie ma to w zwyczaju.

Gość gość
Fajnie, ale żeby się nie okazało, że teraz tatusiowie poczują się odsunięci :D ;) Może chociaż mu symboliczne cygaro dać? ;)

Gość Nata828
Dobra z Ciebie przyjaciółka, bardzo dobry taki prezent :) ja ostatnio wymyśliłam, że dam siostrze taką zabawkę dla synka- świecący żółwik: http://www.fisher-price.com/pl_PL/products/73163. Narzekała, że zarywa noce, więc pomyślałam, że może trochę jej to ułatwi spanie :) jak na razie jest zadowolona,a ja dzięki temu zakupowi liczę, że wygram auto w loterii świątecznej :)

Gość gość
Wow ale fajna z Ciebie przyjaciółka :)) Jak mnie rodzina odwiedziła po porodzie to co prawda dostałam sporo ciuszków, zabawek dla Maleństwa ale ja sama nawet złamanego kwiatka od nikogo nie dostałam....