Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosc pokazywania brzucha ciazowego wszystkim dookola kurwica mnie bierze

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy chca go dotykac, ogladac. Za kazdym razem slysze: ooo juz widac brzuch, ooo rosnie, ooo ale urosl. Plus macanie przez niektore kolezanki i tesciowa.Mam wrazenie, ze kazdy bardziej podnieca sie moim brzuchem niz wypadaloby.

Gość gość
Nawet jak odsune sie i powiem grzecznie, ze nie lubie byc dotykana to 99% osob wlepia oczy w moj brzuch przez wieksza czesc rozmowy. Brzucha nie bylo mi widac bardzo dlugo -dopiero w polowie 6 miesiaca wyskoczyl i teraz jest widoczny ale maly i zgrabny. Jestem w 7 miesiacu i mam ochote zamknac sie w domu przed namolnymi spojrzeniami.

Gość gość
ale to, że ktoś patrzy na twój brzuch aż tak bardzo cię boli?

Gość gość
wkurza bo chce z kims porozmawiac a druga osoba mnie nie slucha tylko non stop lampi sie na moj brzuch

Gość gość
Nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo,albo nie bylam taka nadwrazliwa ;)

Gość gość
Masz jakieś kompleksy czy co? Ja lubie popatrzeć na ciężarne panie. W myślach czasem im zazdroszcze i przypominam sobie jak to ja nosiłam pod sercem małe dzieciątko które nieraz miło się wierciło :) Lubiłam gładzić się po brzuchu i kiedy ręką wyczuwałam kopnięcie strasznie byłam podekscytowana. Więc droga mamo, ja wiem że hormony szaleją i wiele rzeczy może cię drażnić ale nie masz się co denerwować i złościć. Powinnaś się cieszyć że ludzie wokół ci zazdroszczą i się ekscytują widząc twój ciążowy brzuszek :) To nic złego przecież. Odpuść te nerwy i ciesz się ciążą puki możesz

Gość gość
No moze jestem nadwrazliwa bo nie cierpie jak ktos maca mnie po brzuchu oprocz meza. Jego dotyk lubie i tylko jego dotyk sprawia mi przyjemnosc a nie macajaca kolezanka czy tesciowa.

Gość gość
No wlasnie nie mam kompleksow bo jestem osoba wysportowana, wysoka, szczupla. bardzo dlugo nie widac bylo brzucha, dlatego chyba rodzina tak sie nakrecila i jak juz zobaczyli cokolwiek to zaczely sie macanki

Gość gość
Tak tez mysle skad mogliby poczuc zazdrosc? j chyba przesadzasz:) Ciaza to czesto bolacy kregoslup, opuchniete nogi i ociezalosc:)

Gość gość
Ale jak moze "macac" ...?! Moze dotknac :D

Gość gość
A ja Cię rozumiem, nie lubię jak ktoś się na mnie gapi ani jak mnie dotyka. Są różni ludzie, nie wszyscy chcą być centrum zainteresowania innych czy to przez ciążę czy w ogóle.

Gość gość
zrob tak jak ja robie, powiedz, ze jak ktos dotyka twojego brzucha to dostajesz skurczy macicy, ktore moga sie skonczyc porodem. Ja na ten pomysl wpadlam jak naprawde moj brzuch jak za duzo go dotykalam, a taki mialam nawyk zawsze, i potem mnie cholernie bolal, bo twardnial, co nie jest zbyt dobre dla ciazy.

Gość gość
Zrob to,na co masz ochote-zamknij sie w domu,az przejdzie :D

Gość gość
mnie nikt nie dotykał w ciazy wiec jak ci to nie pasuje to powiedz wprost i nie nakrecaj sie

Gość gość
jak mnie dotykał po brzuchu ktoś, kto nie chciałam aby to robił, to ja w owecie dotykałam jego brzucha - ich mina - bezcenna :)

Gość gość
Autorko nie pochlebiaj sobie :D dotykają dziecko, a że trzymasz je w brzuchu..... to nie spotykaj się z tymi osobami, albo gadaj z nimi przez telefon. Zostało Ci nie wiele czasu do rozwiązania i nikt Cię nie będzie dotykał już, bo wszystko skupi się na dziecku.