Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem kupić mięsa

Polecane posty

Gość gość

chcę ugotować pomidorówkę, ale nie wiem jakie kupić mięso. i ile takiego mięsa trzeba kupić żeby ugotować zupę dla jednej osoby? nigdy nie gotowałam żadnej zupy dlatego jestem nie w temacie.

Gość gość
niestety ci nie pomoge. jestem facetem i umiem zrobic tylko kanapki i jajecznice. ale ty jako kobieta powinnas sie wstydzic...

Gość gość
Kup jedno udko z kurczaka

Gość gość
Obojętnie jakie, wystarczy nawet porcja rosołowa, czyli takie odpadki z kurczaka, albo kość wieprzowa.

Gość gość
to Ty jako facet powinienieś się wstydzić, że pewnie do tej pory mamusia albo żona Ci gotują. to już nie te czasy

Gość gość
jasne, ze nie te czasy. dzisiaj wszystko mozna kupic. nie umiem gotowac, bo uwazam, ze to niemeskie. baby go garow, a nie... :classic_cool:

Gość gość
A ty faceciku idź narąbać drewna albo postaw dom, a nie siedzisz na babskim forum! :o

Gość gość
postawic to wiesz, co ja moge... w wc ;) mam swoje mieszkanie, na c**j mi dom, jak mieszkam sam? ale fakt faktem, odziedzicze jakis tam dom po rodzicach, ale od razu go uplynnie. idz ugotowac kolacyjne swojemu mezusiowi, juz czeka :classic_cool:

Gość gość
niestety ci nie pomoge. jestem facetem i umiem zrobic tylko kanapki i jajecznice. ale ty jako kobieta powinnas sie wstydzic...haha w jakiej epoce żyjesz człowieku, ja gotowanie zostawiam mężczyznom, bo lepiej im to wychodzi :P niegotujący facet to nieudacznik

Gość gość
niegotujaca kobieta to zyciowy nieudacznik. kobieta ma spelniac seksualne potrzeby swojego faceta, gotowac, prac i sprzatac. w glowach wam sie p********ilo, drogie panie.

Gość gość
Podkład do zupy, może być z porcji rosołowych, udka kurczaka, żeberka (paski lub trójkąty). Dorzucasz warzywa (marchewkę, kawałek pora, selera, pietruszki, małą cebulkę) sól, pieprz, ziele angielskie ( 2,3 kulki), listek laurowy. Jak się ugotuje (tak do godziny ) wrzucasz łyżkę lub dwie koncentratu pomidorowego (w zależności czy lubisz kwaśniejszą czy nie) i wtedy ja dodaję jeszcze odrobinę cukru. A śmietanę lub jogurt naturalny (jeśli jesteś na diecie) to już na talerzu. No i oczywiście zielona pietruszka. Smacznego

Gość gość
Kolejny kafeteryjny frustrat...:) Kobiety nie ma, widoków na kobietę brak, to musi sobie ulżyć na kobiecym forum. Pozdrawiam środkowym palcem.

Gość gość
bez ziela i bez lisci laurowych bo wyjdzie ci ochydny smak!!!!!!

Gość gość
Ja robię pomidorową na rosole :)