Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babyborn

jestem starą panną

Polecane posty

Gość babyborn

Jestem starą panną i pewnie zostanę nią do końca życia. Jestem naprawdę nieatrakcyjna, nikt się mną nigdy nie interesował, a nie jestem gruba i dbam o siebie. Ma ktoś podobnie? :(

Gość gość
stara panna, czyli ile masz lat? bo na kafe sa stare panny ktore maja po 25 lat...

Gość gość
Kwestia charakteru pewnie jestes niesmiala i siedzisz w domu non stop

Gość znawca obrzydliwości kobiet
bo 25 lat i brak męża to już staropanieństwo nie przesuwajcie sztucznie wieku na zamążpójście bo źle to się dla was skończy

Gość babyborn
Nie siedzę w domu non stop. Nie oszukuję się, wiem że to wina wyglądu, skoro nigdy nikt mnie nie adorował. A mam 28 lat.

Gość gość
28 lat i stara panna? autorko, jebnij sie czym ciezkim w leb. idac tym zasciankowym sposobem myslenia - lepiej przegrac zycie, wyjsc za maz w wieku 23 lat (jeden chooj za kogo, przeciez rodzina i kolezanki naciskaja na meza!!) i sprawic, zeby cale twoje zycie krecilo sie wokol meza, domu i prawdopodobnie dzieci...

Gość gość
No faceci mają naprawdę spore wymagania co do wyglądu kobiet. Wczoraj dyskutowałam z takim, który wymagał jednocześnie wielkich cyców, pieknej twarzy, wystającego tyłka i oczywiście szczupłej sylwetki. I do tego wszystkiego twierdził, że nie cierpi pustaków. Z takimi wymaganiami to sobie może szukać do us*anej śmierci tej swojej kobiety, a takie jak Ty, złaknione miłości muszą być pomijane, bo nie spełniają jakichś wydumanych kryteriów. Do d**y to wszystko.

Gość gość
z meskiego punktu widzenia kobieta jest jak samochod. po jezdzic lanosem, jak mozna miec e klase? niestety nieatrakcyjne kobiety maja przej****e, ale zawsze znajdzie sie jakis prawik, ktory chetnie zainteresuje sie jakims wadliwym towarem.

Gość gość
Do gościa z 18:37: jesteś kobietą czy mężczyzną? :)

Gość gość
Najlepiej miec w******e na ten wasz zasrany męski punkt widzenia. Przecież najpiękniejsza młoda kobieta, się zestarzeje zbrzydnie, zwiotczeje - to nieuniknione. A Wy kochacie tylko młode, płodne, piękne. A sami co? Tacy wiecznie piekni, młodzi, jęrdni i ponętni? Śmiech na sali z wami, panowie.

Gość gość
prawda jest taka, ze mezczyzna przez wiekszosc swojego zycia jest atrakcyjny, kobieta nie. zreszta, bylo o tym dzis na kafe. kobiety musza sie spieszyc, bo ich urok bardzo szybko przemija, a facet 24 czy 44 letni moze wygladac tak samo dobrze, mesko, i podobac sie kobieta w roznym wieku. nastolatkom rowniez.

Gość verraa777
28 lat? Ja planuję ślub najwcześniej w wieku 35 lat. Najpierw studia, kariera, zabawa, nacieszenie się młodością. Więc po pierwsze Twój wiek nie wskazuje na staropanieństwo bo w dzisiejszych czasach nie ma parcia na szybkie zakładanie rodziny, a wręcz im później tym lepiej. Po drugie nawet brzydkie kobiety są w szczęśliwych związkach. Wierz lub nie, ale atrakcyjność kobiety zależy w 80 % od jej zachowania i osobowości, a nie od samego wyglądu. Po trzecie być może nie umiesz o siebie zadbać. Codziennie widzę zaniedbane kobiety na ulicy. Wystarczy odpowiednia fryzura, makijaż, ubiór + PEWNOŚĆ SIEBIE, miła aparycja i każda kobieta staje się atrakcyjna. Po czwarte trzeba wychodzić do ludzi by kogoś poznać. Może za dużo czasu spędzasz w domu. Znam różne pary i wiem jedno: każda potwora znajdzie swego amatora.

Gość prawictwo pospolite125
jestes stara panna , ale niekoniecznie przez nieatrakcyjnosc fizyczną .. Moze jesteś zbyt mało widoczna .. Zauważ KAtarzyna.W ta od madzi .. Jest stosunkowo brzydką kobietą , ale męza miała !!

Gość gość
KobietOM - nauczcie się wreszcie deklinacji. No i co z tego, że 15-latka złapie sobie faceta, skoro w wieku dajmy na to lat 30 zostanie potraktowana jak zużyty sprzęt, śmieć do wyrzucenia? Kiedy się nauczycie szanować i cenić kobietę ze względu na coś więcej niz jej przydatność reprodukcyjna? Poza tym kobiety są płodne do ok. 50 roku życia, a więc wedle matki natury nawet taka 40latka może posłużyć do ropłodu, szowinistyczne buhaje rozpłodowe.

Gość klamerrka
Wiele brzydkich kobiet ma mężów. Gdyby tylko piękni mieli się łączyć w pary to 80% populacji byłoby skazane na samotność.

Gość gość
ja też jestem starą panną a co z tego ? zupełnie nic .... Nie każdy musi być taki sam .... Jestem przeciętną osobą pod względem wyglądu , interesowali się mną mężczyźni ale oni nie byli w moim guście np. nie będę w związku z kimś kto pali a mnie to bardzo przeszkadza i po prostu śmierdzi a do tego nie zamierzam być palaczem biernym ![ i co niby mała przeszkoda ale na dłuższą metę trudna do przeskoczenia ] jednak większość tych którzy mi się nie podobali przeszkadzały mi ich cechy osobowości a nie picie czy palenie Więc jestem starą panną po 30 tce i bardzo się z tego cieszę :) Spotykam się z przyjaciółkami które są po rozwodzie a w wieku lat 24 brały ślub ....

Gość gość
"Wiele brzydkich kobiet ma mężów" niestety, ale to prawda. w sklepie albo na ulicy nie moge wyjsc z oslupienia jak widze wybitnego paszteta u boku jakiegos faceta. po prostu musi byc przegrancem zyciowym, skoro nie przeszkadza mu towarzystwo odrazajacej kobiety, na ktora bym sie nawet nie odlal, gdyby stala w ogniu.

Gość gość
akurat ta Katarzyna od Madzi wg mnie jest ładna Może nie piękna , ale ładna jest i zgrabna do tego !!! a ty który pisałeś że brzydka spójrz na swoją parszywą mordkę

Gość gość
"No faceci mają naprawdę spore wymagania co do wyglądu kobiet. Wczoraj dyskutowałam z takim, który wymagał jednocześnie wielkich cyców, pieknej twarzy, wystającego tyłka i oczywiście szczupłej sylwetki. I do tego wszystkiego twierdził, że nie cierpi pustaków. Z takimi wymaganiami to sobie może szukać do us*anej śmierci tej swojej kobiety, a takie jak Ty, złaknione miłości muszą być pomijane, bo nie spełniają jakichś wydumanych kryteriów. Do d**y to wszystko." Takie wymagania może mieć jeśli jest bogaty i przystojny inaczej to śmiech na sali. Każda kobieta, która chce kogoś znajdzie. Wiele jest brzydkich, bezkształtnych zamęznych kobiet i samotnych atrakcyjnych lub średnich, bo ktoś im głupot nagadał jak kobieta ma wyglądać. Facet jak nie ma czego r****ć to bierze byle co.

Gość gość
tak to prawda że wiele otyłych, brzydkich kobiet ma mężów zaraz ktoś napiszę bo pewno mają piękne charaktery Ale nie wiem jakie mają charaktery ale często te brzydkie i grube mają dużo kasy i dlatego facet z nią jest

Ja tez sie ciesze ze nie mam dziewczyny. Nie chce dzieci , a kobiety czasem łapią facetów na dziecko .

Gość gość
prawda jest taka, ze mezczyzna przez wiekszosc swojego zycia jest atrakcyjny, kobieta nie. zreszta, bylo o tym dzis na kafe. x y z No, jak było o tym na kafe, to faktycznie tak musi być.... hmmm...

Może nie piękna , ale ładna jest i zgrabna do tego !!! Nie, ładna jest Marta zmuda Trzebiatowska albo Edyta Lewandowska i one mi sie podobają Katarzyna od madzi to pasztet .

Gość gość
"Wiele brzydkich kobiet ma mężów" niestety, ale to prawda. w sklepie albo na ulicy nie moge wyjsc z oslupienia jak widze wybitnego paszteta u boku jakiegos faceta. po prostu musi byc przegrancem zyciowym, skoro nie przeszkadza mu towarzystwo odrazajacej kobiety, na ktora bym sie nawet nie odlal, gdyby stala w ogniu." wypowiedź typowego Polaczka w rozmemłanym przepierdzianym dresiku adidos, rozczłapanych klapkach kubota, z browarem w łapie i z petem w gębie.

Gość gość
Katarzyna od Madzi nie jest brzydka. Żadna piękność, taka trochę powyżej przeciętnej.

powyzej przecietnej jest Paulina Sykut ..

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"Kiedy się nauczycie szanować i cenić kobietę ze względu na coś więcej niz jej przydatność reprodukcyjna?" a jest coś więcej niż wygląd? gdy wygląd mija to już waszych humorków nie daje się znieść, waszego narzekania, głupoty

Gość gość
Wiecie mnie czasem śmieszy bardzo jak facet taki wiecie żenada z osobowością charakterkiem do niczego . Zachować się w towarzystwie nawet nie umie . Z zarobkiem około 1500- 1700 zł. Studia jakieś tam byle jakie ma owszem , ale co z tego nic! Dodam że posiada nałogi pali i pije piwo ;/ Tematu żadnego pociągnąć nie umie po prostu nie umie rozmawiać bo jest tak pusty a wymagania w stosunku do kobiet głosi że musi być to dla niego super laska biust D talie 60 twarz jak modelka i dobrze gdyby miała auto , mieszkanie Wyobrażacie sobie ?? Tacy palanci istnieją niestety a wg mnie to taki zasługuje tylko na towarzystwo psa I niestety ale takiego typu mężczyzn jest dużo ! Więc drogie panie wcale tak nie połączcie że jesteście stare panny bo chyba lepiej być samą niż z takim debilem prawda?

Anna Mucha i Cichopek sa przeciętne - nie wyrózniaja się ani na plus ani na minus a Kaskaod madzi to pasztet.

Gość gość
04.09.13 xx jestes blondynka? widac, bo z mysleniem u ciebie nie za dobrze. piszac to, mialem na mysli, ze ktos dzisiaj wystosowal podobne stwierdzenie i nie chce sie powtarzac, glupia dzido.