Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie takie relacjeeeee

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nikogo nie miałem a mając 20 lat. Niestety ale brak dziewczyny doprowadza mnie do depresji, szukam niepozornej dziewczyny stroniacej od tłumów. Potrzebuję ciepła i czułości, przyjaźni i romansu. Totalnie niewinnej, grzecznej i porządnej. Ale ja.. o seksie nie myślę tylko wtedy kiedy śpię. Chciałbym się z nią kochać wszędzie i próbować wszystkiego. Nie oszukujmy się. O to w związku chodzi żeby się docierać. Seks to według mnie nie podstawa ale raczej środek do zaufania sobie.Świetnej zabawy we dwoje i doładowania baterii. Każdy facet chce się piperzyc ze swoją kobietą dzień i noc. Gdzie są takie dziewczyny?

Gość gość
ja jestem! ale zajęta :)

Gość gość
Jasne, to niech któraś napiszę. Z większością kobiet bardzo trudno jest prowadzić niegrzeczny ale i bardzo inteligentny i dwuznaczny flirt. Takie rozmowy według mnie to podstawa.

Gość gość
JA KOCHAM FLIRTOWAĆ

Gość gość
Właśnie że jest. Na tym polega zagrywka.

Gość gość
Może bym na to poleciała, gdybym nie była naiwna.

„Właśnie że jest. Na tym polega zagrywka." Mówisz to z doświadczenia - rozumiem? Żeby coś było dwuznaczne, musi mieć przynajmniej dwa znaczenia. Jeżeli z góry ustalisz, które znaczenie jest właściwe, np. przez określenie kontekstu, dana rzecz posiada jedno znaczenie, czyli nie jest dwuznaczna. Jeżeli umówię się z dziewczyną, że pieczenie ciasta oznacza seks w schowku na miotły, to wyrażenie to nie jest dwuznaczne, ponieważ posiada jedno, z góry określone znaczenie.

Gość gość
A jeżeli nie znam tej dziewczyny jeszcze tak długo? Flirt polega na dwuznaczności.

Gość Pluto20
dziewczyny to same problemy uwierz mi :D KIedtys nie mialem w ogole , teraz jak nie chce to one same przychodza...malo masz dziewczyn co 2 jest wolna :P jak nie co 1.