Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość grzesznaanielica

Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość grzesznaanielica

Witam,opisze swoj problem, moze ktorys/as z was mial lub ma podobny problem do mojego. Otuz jestem na zwlnieniu lekarskim od dnia 26 czerwca jeszcze jak bylam zatrudniona w mojej firmie. Od dnia 26 czerwca do tego momentu mam ciąglosc zwolnienia, z tym ze dnia 31 lipca ustalo mi zatrudnie z czym to sie wiaze przejmuje mnie Zus w tym momencie wyplaca mi swiadczenia, i oplaca mi skladki na ubezpieczenie. Do czego daze, otoz dnia 3 wrzesnia dowiaduje sie bedac u lekarza ze nie jestem ubezpieczona, gdzie caly czas mam ciaglosc zwolnienia. Chodze do Zusu juz chyba z trzy tygodnie jak nie wiecej, i dowiaduje sie ze nie byly dopelnione wszytskie formalnosci ze strony mojego pracodawcy, gdzie ja komplet dokumentow wysylalam do mojej kadrowej. Bylam dzisiaj w Zusie i NFZ chcac sie czegos dowiedziec, niczego sensownego sie nie dowiedzialam, mam czekac na rozwoj sytuacji. Jesli sie okaze ze faktycznie nie jestem ubezpieczona bede musiala wykupic prywatne ubezpieczenie lub ewentualnie sama wykupic ubezpieczenie w NFZ. Teraz pytanie co mam robic, jestem po ciezkiej operacji, czeka mnie teraz druga, nie moge z nia zwlekac poniewaz to chodzaca bomba we mnie.Moze ktos pomoze mi rozwiazac ten problem to kogo moglabym sie udac, jak to rozwiazac. Dla mnie jest to chore i popiepszone ze bedac ciaagle na zwolnieniu lekarskim nie mam ubezpieczenia, Chory ten nasz kraj!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować