Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszka92

Co mogę zrobić dla chłopaka

Polecane posty

Gość nieszka92

Hej :) Zawiodłam swojego chłopaka. Jestem ogólnie skupiona na sobie i czasami kręcę i nie potrafię się wczuć w niego. Od zawsze było tak samo ze wszystkimi ludźmi, ale dopiero teraz zaczynam dostrzegać przyczyny. W każdym razie zawiodłam go, zmieniając sto razy zdanie zamiast od razu powiedzieć, co myślę i ogólnie jeszcze kilka rzeczy się na to złożyło. I nagle zauważyłam, że w ogóle mało dla niego robię. To związek na odległość, na razie ok. 3 miesiące, a mamy po 21 lat. Pytanie - co mogę dla niego robić? Chodzi mi o zwykłe gesty, żeby pokazać mu, że mi zależy. Czy też do niego jeździć jak tylko się da (o wiele łatwiej jest gdy on przyjeżdża, z kilku powodów, też woli tu przyjeżdżać), czy piec ciasta, co pisać, co mówić? Ja wiem, że to sprawa wyczucia, wczucia, ale potrzebuję naprawdę inspiracji, zwłaszcza teraz.

Gość nieszka92
Podbijam, pomocy... Każdy pomysł będzie dobry, choćby do pośmiania :P

otworz sie na jego potrzeby :) a przez zoaladek do serca to tez zawsze praktyczna metoda, z tym, ze nie rozdrabniala bym sie na jakies tam ciasta, tylko zajela koonkretnym jedzeniem ;) pozwol, by czul sie u ciebie jak kochany i wyczekiwany gosc :)

Gość nieszka92
Dzięki :* Masz rację, mogę więcej dla niego gotować i bardziej okazywać, że się cieszę, jak go widzę :) A co do otwarcia na potrzeby, to też racja. Teraz jestem trochę roztrzęsiona po rozmowie z nim, ale może mi przejdzie i zacznę wcielać wszystko w życie. Jeszcze jakieś pomysły?

Gość nieszka92
(W sumie zwłaszcza na teraz. I do mężczyzn - co lubicie jak robi dla Was dziewczyna? Nie mam na myśli konkretnych fizycznych gestów :) )