Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pluto20

czapki z daszkiem

Polecane posty

Gość Pluto20

pytanie do kobiet , czy lubicie jak facet , chlopak nosi czapke z daszkiem? :) Chcialbym sie dowiedziec jak to odbieraja kobiety . Mam 19 lat i chcialbym taka nosic .

Gość gość
mój mąz nosi i wygląda super na spacerkach albo jak jeździmy rowerem, ale nie każdemu pasuja czapki z daszkiem, w szczególności jak ktoś ma odstające uszy

Gość przyspiewki dyszkantem
to nos kto ci broni?

Gość Pluto20
na szczescie nie mam odstajacych uchu :D Czyli moge spokojnie nosic dzieki za info :)

Gość gość
Noszenie czapek latem to same zalety, a jeszcze bardziej kiedy Ci pasują. Chociaż dzisiaj znaleźć odpowiednią czapkę to nie problem jest tyle sklepów stacjonarnych i internetowych, że każdy znad zje coś dla siebie. Jeśli Cię to interesuje to możesz poczytać sobie o zaletach z noszenia takich czapek w tym artykule: http://ar-tour-warszawa.pl/zalety-noszenia-czapek-w-okresie-letnim/

Gość aania an

ja mam taką czapkę z daszkiem z nadrukiem 

https://www.raven.com.pl/oferta/czapki-z-daszkiem

Mam jedną i noszę rzadko (skórzana), jak gram w tenisa to sam daszek wolę, jak jest duże słońce

Gość ljepa

czapki z daszkiem u mężczyzn zawsze wyglądają fajnie moim zdaniem ;) Swojemu facetowi kupiłam na 11teamsports super czapkę sportową i latem wyglądał w niej kapitalnie, wręcz genialnie ;)