Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeby niczego nie żałować

31 lat sama i 48latek żonaty

Polecane posty

Gość gość
a myślisz że to jest szczere z jego strony ? jesteś kobietą w końcu wiec to nic złego że czujesz pożądanie i pragnienie bliskości i erotyzmu

no widzę, ze to jest szczere, ale raczej na pewno nie bedzie trwałe. wiem że jest szczere, ale chwilowe i chce się tym nacieszyc :-( dlaczego nie umiem sie tym cieszyć? wkurzają mnie już bariery w mojej głowie :-O

Gość gość
czytac juz tego nie mozna czy wam kobiety choojami oczy pozarastaly ? dlaczego same sie tak krzywdza te ktore wchodza w uklady z zonatymi? siebie krzywdza kogos krzywdza a Taki ciul korzysta sama sobie robisz auŁa

Gość bnmsfgh
jak bedzie Cie adorował cały czas to kwestia czasu az ulegniesz

i coraz częściej mam to w d***e mam dosć wiecznego asekuranctwa, wiecznej porządnosci i uważania co kto sobie pomysli o mnie itp. mam to w d***e, chcę coś pzreżyć, chcę czuć się atrakcyjna w oczach faceta, chcę poczuć się kobietą. chcę mieć życie prywatne i coraz częsciej myslę o tym żeby w końcu brac to, czego ja chcę od życia a nie wiecznie dawac wszytsko od siebei innym

Gość gość
a kiedy ostatnio kochałaś się z jakimś? i jak sobie z tym radzisz? no bo widzę że już jakby pod ścianą jesteś i przy granicy wytrzymałości a z jego strony to jest duże pożądanie? a chociaż trochę uczucia jakiegoś? bo wiesz.....bez uczucia to nie to samo

no chyba jakies uczucie jest i pożądanie, bo własnie to co on czuje czy jedynie mi okazuje sprawiło, ze zaczęłam o tym w ogóle myśleć, nic więcej... jego zainteresowanie po prostu wzbudziło moje... kiedy byłam ostatnio z facetem? jak pisałam zadnej penetracji nigdy nie było :-O ale bliskie kontakty z facetem były, ostatnie w ostatnim związku czyli jak miałam 23, wychodzi na to, ze od 8 lat z nikim nie byłam blisko, nikogo nie dotykałam, nikt nie dotykał mnie, do nikogo się nie przytulałam i tez nikt nie przytulał się do mnie, nie czułam się chciana i nie czułam zainteresowania

do tej pory radziła sobie z tym całkiem dobrze, bo zapomniałam juz jak to jest... poświęciłam się pracy i zyłam i nadal żyję tylko pracą, pomaganiem obcym ludziom, pracuję po 12 h dziennie, codziennie oprócz niedziel, a w niedzielę cały dzień chodze zmęczona w pizamie, nie mam zycia, nie mam swojego życia, juz dawno nie ma mnie, jestem ja, jako pracownik i tyle :-O kiedyś seks mógł dla mnie nie istnieć, ale po 30 moje libido zdecydowanie wzrosło no i dosżły do tego pewne przemyślenia jak własnie te w tym temacie :-(

Gość gość
a sądzisz że on wie że jesteś taka "nienaruszona"? ciekawe co go w tobie pociąga ? i co Ciebie w nim......? czasami trudno sie oprzeć, wiem coś o tym :( ale ważne żeby było uczucie bo z tego jest duża namiętność ....ja bym nie umiała bez uczucia , próbowałam i było bardzo źle , dlatego musisz przemyśleć co czujesz żeby się nie zaweiść, zwłaszcza kiedy nie byłaś jeszcze z mężczyzną nigdy

Gość kjhgfdcfvgbn
Ludzie stawiaja na kariere a pozniej bach samotnosc co nam po dobrej pracy jak nie mamy 2 blsikiej osoby przy sobie

no własnie ja tez taka jestem..byłam..nie wiem w każdym bądź razie w głowie mi sie to nie mieściło, ze można być z kims bez uczucia, ale teraz jestem na takim etapie, ze niejako próbuję się sama oszukac, ze mi to nie przeszkadza i nawet zmusić do tego :-O widze i wiem, jakie to jest żenujace, ale chcę coś w końcu przezyć :-(

on raczej nie wie o mnie nic

on raczej nie wie o mnie nic

Gość kjhgfdcfvgbn
wiec jesli chcesz jak sama piszesz skat te obiekcje?

słucham? :-O

Gość kjhgfdcfvgbn
wiec jesli chcesz tego "romansu" skad te watpliwosci?

skąd? z wychowania, z przekonań, z szacunku do instytucji małżeństwa i z szacunku do ludzi w tym jego żony

Gość gość
no to masz problem .....ale jeśli to tylko pożadanie to po co tak? mozesz z innym to zrobić, a niekoniecznie akurat z nim hm?

Gość gość
wiec myslisz ze warto postapic wbrew tym przekonaniom , szacunku do ludzi itd?

Gość gość
- 31letnia młoda kobieta która chociaż w miarę jest atrakcyjna inteligentna i z miłym usposobieniem ZAWSZE znajdzie sobie kogoś a już na seks - nie rozśmieszajcie mnie - kiedy chce, wystarczy że chce - 48letni żonaty facet musi się nieźle nagłowić żeby znaleźć jakąś 'partię' tak żeby nie mieć z tego kłopotów

Gość gość
i co twój post gościu wyżej ma niby wnosić do dyskusji :-O każdy jest inny i nie każda atrakcyjna 31 latka jak ma ochotę to łazi z c**a na wierzchu żeby ją jakiś przeleciał :-O moze ty!

Gość gość
to wnosi że jej zawzięte pisanie o tym że to już ostatnia szansa i na pewno jej już nic nie spotka takiego w życiu jest BEZZASADNE ją jeszcze wiele spotka jego - nie wiadomo najlepsze że ona wcale nie musi się o to prosić i starać i chodzić z czymkolwiek na wierzchu - kobiety takie jak ona nie muszą mieć z tym problemu tylko wystarczy że przestaną sobie wmawiać brednie pokroju powyższego nie muszą się bać ani starać a już tym bardziej korzystać z usług żonatych facetów

Gość gość
ale skoro pisze że od tylu lat jest sama i nie czuła nawet męskiego przytulenia od x lat to znaczy że musi być bardzo niesmiała lub co bardziej prawdopodobne bardzo zapracowana lub ma jakies problemy emocjonalne z przeszlości. Jak ma się problemy to nie tak łatwo zbliżyć się do kogokolwiek a już na pewno trudno jest przekraczac intymną granicę i dac się dotykac komuś obcemu

Gość gość
nie zmienia to faktu że może się otworzyć na wolnego których nie brak skoro potrafiła w pewnym stopniu na tego pana ponadto nieśmiałe kobiety są tak urocze że wielu facetów za nimi się ugania więc uważam że to też nie jest jej problem tylko w pewnym sensie atut i nic jednak nie tłumaczy błędnego toku myślenia że nic ją już w życiu nie czeka a tym bardziej tak zdecydowane rezygnowanie z miłości na rzecz wątpliwego romansiku ze starzejącym się buchajem

Gość gość
nie ma miłości to pusty frazes niech korzysta jesli chce

Gość gość
"nie ma miłości" to pusty frazes, to właśnie jest pusty frazes, pusty frazes powtarzany przez nieszczęśliwych ludzi rozumiem że nie kochasz swoich bliskich? inaczej: do żadnego człowieka nie żywisz uczuć wyższych? to pytania retoryczne dotykanie przez kogoś obcego w sposób intymny z reguły powinno być dla człowieka czymś niełatwym jeśli ona jednym słowem jest wrażliwa z różnych przyczyn to tym bardziej związek z facetem który chce ją powykorzystywać jest dla niej koszmarną opcją

Gość gość
"Ubierz się, nalep sobie uśmiech na twarz.. i szerokiej drogi! Sama zobaczysz, że trafią się normalni, wolni faceci... " Taaa. jasne. Pitu, pitu. Sama tak właśnie się zachowuję, jak ktoś tutaj radzi, a mineło tyle lat i wciąż nie trafiłam na wolnych i na normalnych, a przynajmniej nie w tym połączeniu. Albo wolny, albo normalny.

Gość gość
myślisz że seks zabije ból egzystencjalny jaki jest w Tobie i tym lekarzu? NIE, to zrodzi jeszcze większy ból ten ból uleczy tylko miłość nic innego nie da Ci autentycznego szczęścia

Gość gość
[ty wyżej koles masz urojenia, i najwidoczniej sam jestes stary pryk, ona jest młoda, wyksztalcona i pewnie ma niezle powodzenie to po co jej ramol? ty ramolu wyzej tez sie pogodz ze jestes ramolem ktorego miejsce przy starej brzydkiej ropusze jaka masz w domu i trzymaj sie jej, trzymaj bo jeszcze jakas zuzia lat 3.5 zawiadomi ja anonimowo ze macie romans i cie w d*psko kopnie smiech.gif najlepiej nie wychodz z domu chyba ze z przepustka i straznikiem] nie wysilaj się głupia lafiryndo bo i tak każdy cię olewa. sama wyglądasz jak nadmuchana ropucha dlatego jesteś wiecznie samotna sfrustrowana do reszty i nieszczęśliwa na co wskazuje twój debilny post. a od mojej żony wara suko nie.do.je.ba.na bo zarobisz w ten śmierdzący ryj aż się nakryjesz kraczatymi kopytami. ja z domu wychodzę z żoną i takie napalone zdziry jak ty już trzymają się z daleka a z tobą żaden facet nigdzie nie wyjdzie bo wstyd się pokazać na ulicy z czymś takim co każdy może mieć.

Gość gość
Zdzirowatą sukę pewnie w ciemnym kącie wyłomotał taki ramol stary pryk i kopnął w doopsko, dlatego się tak wścieka i wyżywa na każdym żonatym facecie. :D