Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sira13

Pytanie do mężatek i żonatych

Polecane posty

Przeprowadzam krótki sondaż i nie zajmie Wam przeczytanie i odpowiedzenie na moje pytanie nawet 3 minut, a możecie mi pomóc. *Pytanie brzmi: *Gdybyście mieli wyjść za mąż/ożenić się jeszcze raz, czy zrobilibyście to? Interesuję mnie informacja o tym, czy jesteście kobietą (K) czy mężczyzną (M), ile macie lat, ile jesteście po ślubie. Nie musicie używać swoich stałych nicków, jesteście totalnie anonimowi. *I tak uzupełniajcie np. K/25/2 (i odpowiedź na pytanie) TAK lub NIE T/N *Z góry dziękuję za dostarczenie mi informacji do mojej sondy :-)

Gość gość
k- nie

Czekam na odpowiedzi. wystarczy K/25/2/T - Kobieta, 25 lat, 2 lata po ślubie, Tak, zrobiłabym to po raz drugi!

Gość gość
M/31/5 Tak

Gość gość
K - tak, ale za kogoś innego

przeprowadzałam taką sondę u mnie w pracy i 4/4 kobiety odpowiedziały że nie, nie wyszłyby po raz drugi za mąż... Tylko jedna z nich była rozwódką

ok, dziękuję za odpowiedzi. możecie się rozpisać, jeśli macie ochotę. chciałam żebyście pisali skrótami, żeby nie zajęło Wam to zbyt dużo Waszego cennego czasu. Dzięki. Czekam na więcej!!!

Gość gość
K/29/5 zdecydowanie NIE

Gość gość
k 51 29 nie

Gość gość
K/33/14/TAK

Gość gość
K/36/16, chyba tak... Nigdy nigdzie nie jest idealnie, są wzloty i upadki. Należy cenić to, co sie ma. I starać sie maksymalnie robic wszystko, by moc cieszyć sie życiem.

jasne że są wzloty i upadki, ale chodzi o to, że byłam ostatnio na ślubie, moja koleżanka zakochana po uszy, jak wszystkie w dniu ślubu, przed i długo po, ale wiem z doświadczenia, swojego i nieswojego, że każda tak ma, a potem jednak żałuję. Faceci nie, chyba, że żona go zdradzi, ale nie żałują, nawet po poważnej kłótni z żoną itd. Raczej wszyscy odpowiadaj zgodnie - Tak, zrobiłby to po raz drugi.

Gość gość
k/31/8 tak...ale jak on mnie wkurza wrrrr

hahaha - jak on mnie wkurza!! :-) no właśnie, nawet tym że jest, chociaż nic złego nie robi ;p

Gość gość
K/37/8-tak

Gość gość
K/30/9/jak najbardziej tak :)