Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona polka

nie warto byc dobrą żoną

Polecane posty

Gość żona polka

no i dziś mam doła mam męża od kilku latek chyba jesteśmy dobrym małżeństwem zaczeliśmy od przyjażni i chyba to był błąd wiem za dużo o jego drugiej stronie o romansach i portalach na których szuka przyjaciołki kochanki a ja naiwna więże że kolejna zdrada to ta ostatnia naiwna jestem ale jestem głupią żoną matką polką a to się nie opłaca lepiej być zołzą te mają kochających mężów a ja następną noc sama nawet telefonu nie odbiera. Jak wyleczyć się z tego toksycznego małżeństwa

Gość gość
warto być dobrą żoną, ale przyjaźń z własnym mężem to już kiepski pomysł

Gość gość
dobra zona to ktos komu mozna wejsc na glowe i nasrac?

Gość żona polka
jak dobra żona to czemu ciagle zdradza

Gość żona polka
tak mocne słow i ja mam dość wchodzenia na głowę dlatego kobitki żony zołżą być te lepiej się ceni

Gość Kimbo
jedno zdanie : pier.dol pajaca, który ma cię za nic, jeśli kocha na prawdę to jesteś tylko ty nikt inny

Gość gość
Powiedź mu co czujesz jeśli się nie zmieni szczel mu w pysk i na drugi dzień zamknij mieszkanie od środka przekręć klucz i ułóż jego rzeczy kolo siebie i patrz jak bedzie nadchodził a po tem rzuć mu te torby na jego głupi łep

Gość żona polka
a jak to zrobic oderwac sie od niego tyle lat a ból jest a łzy same płyną ale musze być silna bo mam dzieci przed nim nie pokarzę że płacze tylko niewiem jak wziąsść się w garść żle mi bardzo

Gość gość
z pewnością :( jak mi cię żal kurcze powinnaś jakoś go utemperować albo zacznij żyć tak jak on