Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mAriOlciA25

A On jest bez pracy

Polecane posty

Gość mAriOlciA25

Poznałam Go- miał pracę, był zaradny, cieszyłam się że jest taki i że umie sobie radzić w życiu w tych ciężkich czasach.. Teraz jest bez stałej pracy około rok, ale coś zawsze "złapie" że ma też i na drobne przyjemności. Ciesze się, że jest ze mną :) Mam też nadzieje że odnajdzie się w życiu i ja Mu w tym pomogę. WSPÓŁCZUJE KOBIETĄ KTÓRE LATAJĄ ZA FACETAMI Z FORSĄ.

Gość gość
Nie współczuj!,Zaradny, ambitny facet zawsze się odnajdzie, ważne abyś wartościowego człowieka z góry nie przekreślała - mój tez przez pól roku był bez pracy, następne pól roku uczył się kowalstwa. Dzisiaj pracuje, chociaż o tym, ze ukończył studia zapomniał. Ja też po studiach, wyplatam koszyki i inne gadżety do kwiaciarni, nieźle na tym zarabiamy.Nie jest źle, ale pracy fizycznej mamy dużo - szkoda, że rodzice nas tak na studia parli,teraz praca fizyczna bardziej opłacalna.

Gość mAriOlciA25
moim zdaniem ważne jest aby mieć w kimś wsparcie0 przynajmniej wiem , że próbuje ile może:) bo gdybym miała świadomość, że nie ma pracy tylko dlatego że nie chce mu się szukać, to pewnie bym zrezygnowała, bo bałabym się że nasze dzieci przymierałyby głodem.. a wiedząc jaki jest jestem z Nim i Go wspieram :)