Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MÓJ MĄŻ MA DZIECKO I MI O TYM NIE POWIEDZIAŁ

Polecane posty

Gość gość

Z inną kobietą, poznał ją przede mną i nic mi o tym nie powiedzial teraz wyszło !!

Gość gość
uniewaznienie malzenstwa

Gość nie mieści się w głowie
To jest podstawa do bezproblemowego unieważnienia waszego małżeństwa, gdybyś była zainteresowana....

Nie mogłabym być z takim człowiekiem, który wstydzi się własnego dziecka i zapewne poświęca mu mniej czasu niż mógłby gdyby był szczery z autorką.

Gość gość
co za palant

Gość gość
jesli to nie prowo, a tak mi wyglada, to chyba autorka juz nie ma rozterek, co ma zrobic

Gość Lhfjer
A jestes pewna ze on wiedzial o tym dziecku wczesniej ? Bo czasem jest tak ze facet nie wie I nagle sie dowiaduje. (brzmi glupio ale niestety bywa I tak ) A jesli wiedzial to mial z nim kontakt?

Gość gość
Same mówicie, że przeszłość to przeszłość jeśli chodzi o waszą przeszłość seksualną hipokrytki!

Gość gość
A po co żona ma unieważniać swoje małżeństwo? Gdyby jej mąz chciał to by się ożenił z tą co ma z nim nieślubne dziecko. Widocznie zapłodniona przez niego i porzucona kobieta nie nadawała się na żone. Może to była jakaś panienka lekkich obyczajów i twój maż wstydził się z taką ożenić, dlatego zostawił a dziecko uznał za swoje.

Gość gość
fajnego maż męża - oszusta i manipulanta. Sprawa kwalifikuje się do rozwodu bezwzględnie.

Gość Gabriel Janowi
oni "zapominaja" wiele powiedziec... liczac na to ze obejmie ich uczuciowa amnestia..