Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysl na komode

Polecane posty

Gość gość

Mam komode, taka dosc prosta, "Ikejowa", ale przemalowana na moja modle. Blat i boki brazowe, a szuflady w liczbie 6 ciemnozielone. I nie mam pomyslu co na nia postawic. Obecnie stoi kilka swieczek, ale to raczej bidnie wyglada, bo blat jest dosc duzy. Zdjecia odpadaja, bo sciana nad komoda jest cala w czarno-bialych zdjeciach. Aha, i porcelanowe slobiki tez raczej nie.. :) Co mozna postawic na komode, zeby bylo z pomyslem i fajnie?

Gość gość
sloniki* ...i inne szklano- porcelanowo- krysztalowe badziewie.

Gość gość
Dobre pytanie.. No nie musze..ale pomyslalam, ze bedzie fajnie, bo blat jest na prawde duzy i jakos tak lyso. W dodatku naturalnie postarzony przez "niechcace" obijanie podczas przeprowadzek :) Ehh.. szkoda, ze na bukiet swiezych lilii regularnie raz na tydzien mnie nie stac.. :) Sa tu jacys kreatywni z pomyslem? Artysty jakie?

Gość Ja jestem artystą i Ci
mówię, że nie ma nic gorszego we wnętrzu, niż miliony durnostojek :O Zostaw.

Gość gość
no doooobra.... Mata racje.

Gość gość
A nie lepiej kupic fajną gotową?

Gość Berenikaa
Jestem podobnego zdania. Za dużo pracy jest przy tym by odnawiać jakąś stara komodę. Lepiej już kupić sobie jakąś ładną i nową. Przecież teraz na rynku jest taki wybór. Nawet tutaj http://www.brw.com.pl/komody/ widziałam wiele bardzo fajnych propozycji. Sądzę że cos na pewno Ci się spodoba.

Gość gość
Tu są takie ciekawe aranżacje http://www.aaaameble.pl/komody możesz na zdjęciach podejrzeć co można postawić na takiej komodzie. Na twoim miejscu postawiłabym kolekcję rodzinnych zdjęć w fajnych ramkach. Albo ładną kolekcję wazonów, może masz jakieś statuetki, trofea.

Gość gość
Ja mam lampy na komodach

Gość gość
Na komodzie będzie pięknie się prezentowała lampa 3 D activejet z cudownymi wizualizacjami, które cieszą oko