Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pedofil wykladowca UW

Polecane posty

Gość gość

Drozdowski słynie z zalewania Internetu (Facebook, blog) opowieściami o swoich seksualnych przeżyciach, oczywiście wynaturzonych. Dotychczas informował przede wszystkim o relacjach homoseksualnych. Niedawno przyznał się jednak do swoich skłonności pedofilskich i efebofilii (pociągu seksualnego do chłopców w późnym okresie dojrzewania). Mariusz Drozdowski – zdeklarowany pederasta i transseksualista, lider środowisk homoseksualnych i wykładowca Uniwersytetu Warszawskiego, przyznał się do pedofilii. „I nie obchodzi mnie to, komu się to podoba lub kto uważa to za wymysł” – deklaruje po przyznaniu się do obrzydliwych skłonności. Drozdowski, znany szerzej, jako Jej Perfekcyjność, jest liderem LGBT – czyli organizacji skupiającej gejów, lesbijki, biseksualistów i transseksualistów. Na Uniwersytecie Warszawskim jest wykładowcą i prezesem organizacji studenckiej queer UW. [Medialna kariera Jej Perfekcyjności zaczęła się od słynnej (?) bójki z Dodą „No i że odkryłem i powiedziałem wprost: jestem pedofilem i transgenderem. Jestem. I nie obchodzi mnie to, komu się to podoba lub kto uważa to za wymysł i moją kreację na pokaz” – napisał Drozdowski na swoim blogu. „Nie mam potrzeby ukrywania czegokolwiek. Ani tego, że jestem biedna, ani że przytyłam, ani niczego innego. Że jestem trans (choć nie do końca jest to trafne określenie – dla uproszczenia jednak używam go), że jestem pedofilem (choć Tadeusz upomina mnie, że powinnam mówić, że efebofilem) (…)” – można przeczytać w innym wpisie Drozdowskiego.

Gość gość
zboczeniec

Gość gość
Jak na deklarację swojego wykładowcy zareaguje Uniwersytet Warszawski? Czy policja zainteresuje się deklaracjami Drozdowskiego? Na razie nadal pozostaje popularnym działaczem homoseksualnym. Wniosek? Pedalsko-transwestycko-pedofilskie lobby czuje się coraz bardziej bezkarnie.

Gość gość
Ostateczne rozwiązanie musi nadejść i to ze strony tych, którzy obecnie podpuszczają sodomitów i roztaczają nad nimi parasol ochronny.

Gość gość
to odpowiada kierunkowi europejskiej banditowskiej wizji europy z dziecmi rozpinajacymi rozporki swym opiekunom, nie koniecznie rodzicom.

Gość gość
UW od dawna był wylęgarnią wszelkiego rodzaju czerwonych postępowoców i innej talmudycznej zarazy.

Gość gość
1. “…organizacji studenckiej queer UW.” No to niezłe mamy teraz organizacje studenckie. Człowiek zaczyna się zastanawiać czy jest sens w posyłaniu dzieciaków na studia..

Gość gość
Nie ma takiego sensu. Po co dzieciak ma się użerać z wykładowcami, którzy przychodzą w poniedziałek na kacu? Ze starymi marksistami albo nowo-unijnymi debilkami z dyplomami europeistyki? Po co ma się użerać z uczęszczającą tam hołotą, której szacunek do Instytucji najlepiej odzwierciedla to jak się na wykłady ubierają? Brawo dla przyszłych lekarzy, prawników, chcących zostać ekonomistami, politykami itp. a przychodzącymi w dresach i powyciąganych bluzach. A czy czapki zdejmują? Rzadko. Opieram się na opinii jednego z profesorów w Poznaniu. Lepiej poszukać dzieciakowi pracy u znajomych albo u rodziny, na prawdę.

Gość gość
szok

Gość gość
pedofile czują się bezkarni. Pedofilię nie można rownac z tyciem czy biedą..w mózgu mu się pomieszało. Badania na głowę a jak ofiary się zgłosza paka.

Gość gość
pierwszy raz o tym słyszę, ale poziom tego "profesora" jest żenujący, stary pryk a psychika 12 latka... ktoś taki nie powinien uczyć na uczelni :/

Gość gość
hm on jednak jest mlody jak tak patrze w google, nie slyszalam o nim wczesniej