Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gender weszło do polskich przedszkoli

Polecane posty

Gość gość
Gender to największe zło, najgrozniejsza ideologia, niosąca wyniszczenie ludzkości. Zboczeńcy zabierają nam dzieci. Rząd światowy tak postanowił. Brońmy się. Ratujmy nasze dzieci! W gimnazjach nie ma lekcji bez sugestii genderowych. Nawet ketecheta, zwierzył mi się syn, spaceruje po szkole z gejem za rączkę.

Gość gość
Chcę ujrzeć tu moją ostatnią wypowiedź.

Gość gość
przestańcie histeryzować ,fiuty nikomu nie urosną

Gość gość
To nie sprawa przyszłości, ale teraźniejszość! Bzdurzenie o empatii, tak modnym dziś słowie, dowodzi braku wiadomości o tym, czego uczy się w przedszkolach i szkołach. To ani feminizm, choć korzystny dla lewactwa klimat, ani "empatia", a diabelski program masońskiego rządu światowego, który planuje redukcję populacji na świecie do minimum. Samobójstwa wśród młodzieży, zboczenia dogadzające redukcji populacji, uzależnianie od elektroniki, niski poziom nauczania w szkołach, coraz cięższe tornistry, coraz głębsze zranienia dziecięcych dusz, lęk rodziców przed szkołą, to wszystko zniewala i redukuje nas do poziomu niewolnika. O to właśnie chodzi!

Gość gość
nie wiem o co wam chodzi ,wszystkiego się boicie na wszystko podatni ktoś rzuci jakieś hasełko media nagłośnią i sracie w gacie ,macie mózgi i charaktery czy wszystkiego się boicie nawet tego że jak założysz kiecke to staniesz się babą ,to jest umysł ,nie zależy od szmat

Gość gość
wypierdolcie telewizornie to będziecie wolniejsi ,bo wszystko można wam wmówić

Gość gość
"fiut nikomu nie urośnie", ale przestanie mieć swoje zastosowanie... Wlewanie paliwa do rury wydechowej... nie daje zdrowego startu.

Gość gość
Pozycja strusia - głowa w piach - wszystko gra i... co tam sukienka na chłopcu! - Jak z takim rozmawiać? Znam przedszkole, w którym trzylatki uczą się "w zabawie" onanizować. Chcemy tego?

Gość gość
Na to "daje" pieniadze UE- na indoktrynacje i robienie krzywdy polskim dzieciom.Ja mam trochę większy ogląd tej instytucji i wiem , że w niedalekiej przyszłości chca zalegalizować pedofilię (pod nazwą sex miedzygeneracyjny).To nic innego jak narzędzie zniszczenia rdzennych Europejczyków (feminizacja Europejczyków i import dziczy islamskiej) Naprawdę ZSRR i jego ideologia przy tym czymś co jest teraz i co zwlaszcza wkrótce będzie to był pikuś...

Gość gość
Odpowiedź dla Janusz999! Posiej sobie najpierw coś, a potem zbieraj trendy zboka synka lub córeczki. Na razie ćwicz własny ryj, bo gender wymaga albo rury wydechowej, albo ryja. W jednym z przedszkoli niemieckich pani wymyśliła zabawę w stosunek płciowy i wybrała do tego zadania najpierw chłopca i dziewczynkę, a potem dwóch chłopców. Nie szło im zanadto, ale ćwiczenia czynią mistrza.

Gość gość
A skąd ten od "fiuta" i tamten od "pojeby"... ma ten kanałowy język? Sam go nie wymyśił. Za durny, by pojąć, że wychowanie tworzy świata. Jeżeli osieroconą kaczuszkę będzie prowadził pies, to dorosła kaczka będzie psa traktować jak matkę. Wychowanie na bandytę czy zboka nie da bohatera, a Twój fiu...poj... język też tworzy świat. Strach pomyśleć!

Gość gość
"Czarne marsze" wymieniły dyskusje na temat TK, by zniszczyć naszą suwerenność, zdobytą przed rokiem. A Gender jest władzą nadrzędną... Wszystko według planu . Niemcy nas kontrolują, co za ironia. Poprzedni targowicki rząd uzależnił Polskę, sprzedając 1/3 kraju od wrogów, stąd ich czelność i arogancja w stawianiu nas do kąta. "Czarne marsze" sæ kontynuacją wyniszczania Polski. Pani Janda przyprawia mnie o dreszcz przerażenia. Pisze, że umarłaby dwa razy, gdyby istniał zakaz aborcji... Byłby to moim zdaniem dobry skutek złej przyczyny! Jak można chwalić się rzeznią w własnym łonie?!! Takich Jand są tysiące, choć i tak mniej, niż kobiet czystych. Zabitym dzieciom o tyle się udało, że nie muszą być ofiarami genderowskich przedszkoli i że nie padną ofiarą homoseksualistów, adoptujących na Zachodzie noworodki tzw. słabych socjalnie polskich rodzin. Wiele jest przykładów na ten proceder w Niemczech. Wspierajmy nasz pierwszy po wojnie polski prawy Rząd.Odjańdźmy myślenie zbrodniczych kobiet.