Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszosc mezatek

Polecane posty

Gość gość

jest niezadowolomych z seksu z mezami. Ale nic nie robia, tylko cierpia. Czy to ma sens?

Gość gość
jak to nie robia? dopca sie na boku :D

Gość gość
bo facetowi nie można powiedzieć że w łóżku coś źle robi bo ucierpi na tym jego duma i się wielce obrazi

Gość gość
Ale tez chyba niedopasowanie po prostu. Czy warto dalej.... ?

Gość Badyl 38
Witam bardzo serdecznie bo maja szacunek do Meżów ,których obdazyli miłosci zdając Sobie sprawe ,że seks jest tylko dodatkiem do miłosci w związku a wiernosc jest podstawa i szacunkiem dla drugiej Osoby

Gość gość
albo facet myśli tylko o sobie

Gość gość
Czyli z szacunku nalezy si emeczyc? Ok rozumiem. ?

Gość gość
rozmawiam z samymi pedalami i wysylaja mi prezenty

Gość Badyl 38
Moge zapytać te pytanie zostało zadane przez Mężczyzne

Można. Sam jestem facetem i wiele razy moja żona poruszała ze mną ten temat i jakoś ani nie ucierpiała moja duma, anie nie podziałało to na mnie zniechęcająco. Wręcz przeciwnie - dla mnie był to sygnał że mojej żonie zależy na dobrym seksie i mocnych przeżyciach a więc że jej zależy. Skoro jej zależało, to mnie tym bardziej. Nie mogę się wypowiadać za wszystkich samców, ale uważam że jeżeli facet w takiej sytuacji ma focha, cierpi jego duma - to znaczy że nie jest prawdziwym facetem, jest nie dorosłym emocjonalnie i fizycznie partnerem łóżkowym i życiowym.

Gość gość
nie należy się męczyć tylko dać sobie spokój jak nic nie pomaga np szczera rozmowa

Gość gość
kobiety nic facetowi nie powiedzą one oczekują, że sami się domyślimy :P Wolą iść bzykać się z innym, zdradzać nas zamiast powiedzieć o co biega. Kobiety przyzwyczajone są, że o nic starać się nie muszą bo wszystko dostają. W łóżku kłody wszystko robi facet, nie podpowie Ci co lubi a czego nie itd.

Gość gość
Moge zapytać te pytanie zostało zadane przez Mężczyzne Tak

Gość gość
Ja tam nie widze zeby sie meczyly. Wiekszosc ma kogos na boku. Nawet jak sie w domu nie mecza to dla urozmaicenia albo dlatego ze kolezanki maja kochankow.

Gość gość
Etam bzdora. Wiele razy instruowalam faceta ze ma mnie dodtykac delikatniej nie trzec po lechtaczce z calej sily. A on co i tak robi dokladnie to samo co wczeniej. Instruowanie jak dla debili nic nie daje bo oni sa juz tak zaprogamowani zeby jak najczybciej sie spuscic a kobiece potrzeby maja w d***e.

Gość gość
Nalezy ich pouczac...do skutku...to ma sens!

Gość Badyl 38
Witam ponownie mi sie wydaje zeby miec udane zycie w sferze seksualnej to podstawa jest zeby było zrozumienie ,zaufanie a przede wszystkim szacunek wspólny do Siebie i akceptacja . Pozdrawiam

Gość gość
Ale jesli fizycznie do siebie nie pasuja? Co za sens ten teatr zyciowy. Tylko szkoda dzieci jak zawsze.