Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość gość
co znaczy ze cie "przyciagal'? a moze ty go uwodzilas? ile macie lat?

Gość gość
ja 26. on 37

Gość gość
nie uwodziłam, jestem raczej ''dzika'' w tych sprawach, po drugie wiem ze ma żonę .. więc byłoby to bez sensu.. tak czy inaczej to jest bez sensu :-)

Gość gość
jak cie zarywal dla sportu to znaczy ze 1/jest wymoczkiem /wiesz, frajer z kompleksami/ 2/to cie ucieszy - jego zonci nie masz co zazdroscic jak zarywa sobie panienki dla sportu : a/pewnie jest brzydka a ty ladna b/nie palaja do siebie uczuciem

Gość gość
najpierw zwrócił w głowie a później się zmył - d*pek

Gość gość
myślę że słowo "bezsens" najlepiej określa tego faceta (czy tam facecika, bo to nie mężczyzna przecież żartów sobie nie róbmy :D ) i jego smutne życie :) a dla Ciebie to tylko info że jesteś atrakcyjna, więc się uśmiechnij ;)

Gość gość
pewnie płacze gdzies w kącie wspominajac ciebie a ty sie tu produkujesz , a wredna zonka go wola do garow :D rozerwij sie z jakims gachem to ci przejdzie w trymiga

Gość gość
z jednej strony rozumiem go, ma rodzinę ,a to ona jest najważniejsza, ale po chloere mącił w głowie młodej dziewczynie , no tak głupia, naiwna i łyka jak pelikan mógł nie zawracac tyłka tylko pilnować rodziny

Gość gość
widocznie dla niego rodzina nie jest najwaznijsza , pewnie dostal szalu i slinotoku na twoj widok to ponioslo goscia , a on cie jakos zwodzil dluzej czy to jednorazowy wybryk ?

Gość gość
kilka dobrych tygodni..

Gość gość
Miedzy nami tez do niczego nie doszło,tylko kurcze w serduchu mi cos gra,i sama w to nie wierze! Co zrobic zeby o nim nie myslec?,mam dosc!! A z drugie str...

Gość gość
masz jakiegoś przyjaciela fajnego wolnego? to moja rada taka - prześpij się znim , nawet dziś, odprężysz się, cudowna noc , to sprawia że człowiek blokuje myslenie, problemy znikają, zbliza się weekend więc to może być preludium do maratonu . oczyści twoje myślenie, dobrzez zrobi ciału ,

Gość gość
popieram kolezanke z gory - seks z przyjacielem, seks leczy rany i zbliza ludzi a oddala od innych ;)

Gość gość
nieee... to nic nie pomoże to trwa juz ponad tydzien.. probowalam..

Gość gość
A ja jestem żonatym facetem i zkochałem się w wolnej.... dla odmiany ;) Tak mam 2 dzieci i żonę której nie kocham... ona mnie też nie :) Tak w życiu bywa moje drogie dzieci :) Kompletnie nie żałuje, nie analizuje, nie gdybam... Oddaje się chwili, która jest dla mnie jak balsam dla duszy ;) Teraz możecie mnie zlinczować...mohery :D ... i nasłać innych ;)

Gość gość
oo .. a w jaki sposób sie oddajesz chwili? :D taki jak zalecilismy tej cierpiętnicy? :D

Gość gość
czymze jest tydzień wobec wieczności? :D wyparuje ci z glowy zanim sie spojrzysz, idx sie wykap i telefon do przyjaciela :D :D

Gość gość
cierpiętnicy, ale mnie rozbawiliście :-) Ty chociaż nie jesteś z tych co ten kontakt urywają :P

Gość gość
przecież jemu się coś mogło stać, nie bierzesz tego pod uwage? najlepiej zawsze szukać w sobie czegoś a może coś z nim nie tak? nie martwi cię to? może powinnaś jakoś zainicjować żeby chociaż wiedziec czy z nim wszystko ok

Gość gość
widzialam ze jest dostepny co jakis czas na czacie wiec mysle ze jest ok :-) tylko mnie zlewa

Gość Zbyt i popyt
Nie martw się Skarbuś, masa niestety takich frajerów jak on, ale porządni faceci też istnieją :) Na pewno wkrótce takiego pokochasz, a po co Ci potrzebny facet, który jest nielojalny

Gość gość
Chwili zakochania, oczywiście ;)

Gość Zbyt i popyt
Ojeju to on na czacie laski wyrywa? To na pewno chodziło mu tylko o seks, a że go nie dostał to szuka naiwnej, albo i znalazł, skoro przestał o Ciebie zabiegać.

Gość Zbyt i popyt
Pozostaje Ci się cieszyć, że nie zdołał Cię uwieść i nie ma satysfakcji :) Za to Ty możesz mieć, że jesteś porządna

Gość gość
zakochalas sie przez internet? i masz 26 lat ?? moglas od razu tak pisac w topicu to bysmy nie tracili czasu :(

Gość gość
Zakochałam się w żonatym ja26 on 35 poznałam go kilka lat temu i internet nie ma nic do rzeczy

Gość gość
to prawda

Gość gość
internet to byl tylko forma komunikacji, znamy sie od dawna

Gość gość
ale o co ci generalnie chodzi? daja ci rady to wszystko "nie,nie" to czego chcesz ?