Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość autorkagosc
nie jestem glupia calkowicie ;-) jestem glupia i naiwna ze w te relacje sie wdalam, tyle.

Gość autorkagosc
wlasnie dlatego badz ostrozna z tym podszywaniem sie, bo moze on czeka rowniez na rozwiniecie sie tej znajomosci, moim zdaniem najlepiej byłoby zapytać go wprost

Gość gość
HAHAHA "jakie prowo? mam swój honor, bede to tlamsic w sobie ale nie bede mu sie narzucac i wychodzic na desperatke , by on mial satysfakcje ajki to on byl wspanialy ze mlodsza tak przezywa " o i mamy sedno sprawy! on to samo robi teraz wobec ciebie!! zarzucił haczyk i czeka az mu wedka zacznie swirowac, cwaniak olej go, zeby sie ta wedka nazarl wcale nieglupia, nieglupia :) wrecz przeciwnie

Gość autorkagosc
no właśnie może on też czeka ja ta relacja sie rozwinie, dlatego nie radzialbym Ci prowokacji, tylko zapytac wprost , ale tylko w realu, bo wtedy zobaczysz prawdziwa reakcje

Gość autorkagosc
niech sie goni, już napisałam to tu

Gość gość
lala nawijasz o nim od wpol do trzeciej tzn ze ci na nim zalezy

Gość autorkagosc
nie sądzę, nie lubie jak mnie ktoś ''olewa'' ale cóż.. poza tym mam tu koleżankę z problemem :-)

Gość gość
nawijasz o nim od szesciu godzin i nie piernicz o kolezance

Gość autorkagosc
nie prawda, wspominam miedzy wierszami

Gość gość
napisalas na wstepie zes sie w nim zakochala :D i ze nie wiesz jak zapomniec teraz chrzanisz ze ci on zwisa co ty palisz? :D

Gość autorkagosc
po dyskusji tu, juz mi zwisa, podbudowno mi tu, bardzo się na nim zawiodłam, to jak zdradzana żona, tyle że bez deklaracji i zobowiązań

Gość gość
wmawiasz sobie

Gość autorkagosc
może,a le lepiej mi

Gość gość
jak wyglądasz? możemy się umówić na randevouz ;) ja mam 31 wolny ;)

Gość autorkagosc
dzięki, ale nie

Gość autorkagosc
ok, koniec na dziś , pa , miłej nocy

Gość gość
czemu? ja jestem normalny czytam Cię tu od 2 godzin i mi się podobasz z charaakteru, słodziutka jesteś ;) pocieszyłbym Cię i nie w jakiś perfidny sposób, nie myśl sobie, ale jesteś słodziutka jak dla mnie, taka zraniona dziewczynka która potrzebuje wsparcia i jaka dumna ;) :D

Gość gość
Szukaj w realu:-)

Gość autorkagosc
Kazdy gada ze jest normalny :-D

Gość gość
Ale wy jesteście głupie i naiwne baby. Jedna co się zakochała w zonatym koledze, który z nią trochę pogadał a teraz już pewnie nawija z inną koleżanką i druga co już w kolejnym wątku smaruje jaka jest porządna, bo kochanką nie będzie ale biega na spotkania z zonatym facetem. Ty już jesteś kochanką żonatego d*pka, bo się z nim umawiasz w tajemnicy przed jego żoną. Pisałam ci już w innym wątku, zebyś na te kawowe spotkania chodziła jak on będzie z żoną, bo on nie jest kawalerem. Zaproś jego żonę do kawiarni w tym samym czasie kiedy spotykasz się z nim i wtedy zobaczysz co będzie gadał przy żonie i przekonasz się jakie ma zamiary wobec ciebie. Albo jeszcze lepiej zrobisz jak poobserwujesz go gdy jest sam z żoną. Zabaw się w detektywa, albo odwiedź go w domu jako koleżanka, która wpadła na kawę a później zadaj nam relację. :D

Gość autorkagosc
to że głupia i naiwna jestem to już napisałam :D

Gość gość
głupia i naiwna ale za to z***biscie atrakcyjna a jego żona pewnie paszczara nie miej do niego żalu bo jest biedny- pewno żona wyglada jak pul d**y zza krzaka to bil do ciebie

Gość gość
żona paszczara co wygląda jak półd**y zza krzaka a kochanka pikna i atrakcyjna tylko ciekawe dlaczego taka samotna i niechciana że aż za żonatego się wzięła. ha ha ha ha ktoś wyżej dobrze napisał - zorganizuj spotkanie z jego żoną. będziesz miała okazję się porównać tylko uważaj żeby cie zd****o nie chapnęło. ha ha ha ha

Gość gość
a moze ona juz ją widziała :D hahaha , a ty żonciu i kurko domowoa lec obiadek naszykuj swojemu panu a nie wpierdzielaj sie tu lasce w topik taka ladna ta jego zona że w nocy zamiast sie do niej przytulac plecami to napieprza z laseczka na telefonie hahahahaha

Gość autorkagosc
to o tym spotkaniu to bylo do koleżanki, bo ja nie chodzłam na kawę ;-) co do atrakcyjności, to rzecz gustu reszty nie będę komentować . MIŁEGO DNIA!

Gość gość
i ona z nim nie spala , idiotko kuro domowa naucz sie czytac bo czytasz tylko ostatni wpis is ie madrzysz :D do roboty! :D

Gość gość
gustu albo BEZGUSCIA bo ten chlop pewnie nie mial gustu ale mu sie na starosc zmysl estetyki wyrobil :D widzialy galy co braly :D

Gość autorkagosc
dzięki ty mój adwokacie! :D

Gość gość
wiem co mowie - zonaty nie dobierxe sie do byle czego jakby mial superodlotowa zonke jakby mial superodlotowa zonke to by sie dobral do jeszcze bardziej superodlotowej niuni wniosek prosty i klarowny zwlascza ze poswiecil ci duzo swojego czasu co innego takie tam raz dwa trzy przy jednej rozmowie ;) calusek for you slicznotko i nie przejmuj sie tymi zazdrosnymi mezatkami co zamiast mezow pilnowac to na kafe atakuja boguduchawinne laski ktore sa zarywane przez zonatych i potem cierpia

Gość gość
Kochanki to najczęsciej takie pasztety że szok! Paskudne karakany bez odrobimy godności. Wiedzą że z powodu swoich defektów skazane są na życie w samotności dlatego gonią za dużo starszymi i żonatymi facetami. Do mojego męża w robocie przyczepil się taki pasztet co sobie ubzdural że rozbije nasze małżeństwo. Mąż z kumplami miał z niej jedynie ubaw po pachy. Chłopaki robili zakłady który ją pierwszy przeleci a ona myślała że ma takie powodzenie wśród żonatych. Jak mi ją mąz pokazał to myślałam że padnę ze smiechu taka paskudna i kraczata była. Nie chciała sie w ogóle odczepić chyba sie zakochała i zaczęła do nas wydzwaniać a później nachodzić nas w domu - udawała przyjaciółkę najpierw męża a poźniej rodziny. Trzeba było niezłego zachodu żeby się wreszcie odczepiła.