Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość gość
z radosci to nie oszaleje ;-) hehe no ale mozliwe ze czas pokaże czy to ściema czy coś z tego będzie...

Gość autorkagosc
może chce bys wiedziała, że ma ochotę i że może Ty sie kiedyś tez przełamiesz. ja myślę że on ma jakies zamiary wobec Ciebie tylko jakie..?

Gość gość787
pod kołdrą? :D nie zmienia to stanu rzeczy, dziwne dziwne dziwne pisać z dziewczyną kilka lat majac rodzinke, a moze on ma kuku?

Gość gość
myslicie zeby dalej pisac i czasem sie spotkac na miescie? on wie ze ja latwa nie jestem, bo tak to bym od razu poszla do lozka a ja nawet mu swojego numeru tel ne dalam

Gość autorkagosc
nie pisał od kilku lat :D wtedy to byłoby chyba kuku :D znamy sie od kilku lat , potem nie mieliśmy kontaktu, a pisanie zaczęło się jakieś dwa miesiące temu

Gość gość
no wlasnie zmaiary ma, ale czemu bym sie miala przelamc? on samego jego gadania? od aluzji?

Gość autorkagosc
wiesz nic ci nie szkodzi znajomość kontynuować, zobaczysz jak to będzie, ale radziłabym ci trzymac sie tej postawy jaka deklarujesz, zobaczysz jak będzie się zachowywać. a ile masz lat?

Gość autorkagosc
może własnie na to liczy , że zbajeruje Cie i będziesz zakochana a wtedy to już... łatwiej :-)

Gość gość
mam 28 lat... ja sie tak szybko nei zakoc***e niestety... a moze stety, mysle ze jestem rozsadna

Gość gość
wlasnie, chyba wystarczy pzostac na stopie przyjacielskiej i tyle... trzeba czasu

Gość autorkagosc
jakoś sie ułoży ;-) jesteś w troszkę lepszej sytuacji niż ja. macie kontakt

Gość gość
co masz na myali piszac" zobaczymy jak bedzie sie zachowywac?" myslisz ze moze byc natarczywy? przeciez w kawiarni mnie nie bedzie calowal..?;-)

Gość autorkagosc
nie nie nic z tych rzeczy, czy dalej będzie w stosunku do ciebie taki sam,czy będzie się odsuwać, widząc ze nici z seksu :-) pomimo upływu czasu

Gość gość787
szukała wsparcia a teraz sama wspiera :D

Gość autorkagosc
jakos trzeba sobie radzić :-) ja to raczej się wyżaliłam , nie ma co wspierać ..

Gość gość787
jak to nie ma? troche bije od Ciebie rozgoryczeniem i rozżaleniem , to naprawde wredne z jego strony

Gość autorkagosc
myślę, że sama jestem sobie winna, facet ma żonę dziecko, czego ja mogłam oczekiwać? a po drugie nie chcialabym chyba by niszczył rodzinę.ale przzwyczaił mnie do siebie i zauroczyłam się, głupia i tyle, nie ma co żałować , a wygadać sie trzeba

Gość gość
mnie sie wydajesz fajna babka:)

Gość gość787
zadaj odwrotne pytanie - czego on oczekiwal podrywając cię i uwodząc? a on nie wie np. ze to może doprowadzic do dramatu? bo jak sie rozkoc***e w sobie jakąś dziewczynę i ktoś ma słabą psychikę to może się nawet targnąć na swoje życie a jego nie obchodzi co się z tobą dzieje?żal mi cię, serio

Gość autorkagosc
dzięki, szkoda ze głupia :D

Gość gość
na razie sie nie odsuwa pomimo uplywu czasu ale gada ze mu sexu brakuje , czesto to powtarza jednak:-)

Gość autorkagosc
wiesz ja nie mam aż tak słabej psychiki, sporo przeszłam , studiuję cięzki kierunek, jestem silną kobietą.. a on nie wiem co miał na celu :-) fakt faktem to mnie czegos nauczyło i będę ostrożna co do takich znajomości.

Gość gość787
a co studiujesz w takim wieku ?

Gość autorkagosc
może myśli, że jednak sie przełamiesz

Gość autorkagosc
inżynieria biomedyczna, mieszkam poza granicami :)

Gość gość
mialabym sie przelamac bo jemu brakuje? mi tez brakuje ale mam zasady i mu o nich powiedzialam. nie wiem o co w tym wszystkim chodzi

Gość autorkagosc
dlatego cie popieram , tak trzymaj, po czasie zobaczysz o co mu chodzi, może ma dobre zamiary w stosunku do Ciebie

Gość gość
wlasnie nie wiem jakie ma .... z jednej strony to moze by sobie faktycznie dal spokoj po jakims czasie i poszukal innej, bardziej chetnej??

Gość gość
wlasnie nie wiem jakie ma .... z jednej strony to moze by sobie faktycznie dal spokoj po jakims czasie i poszukal innej, bardziej chetnej??

Gość gość
a z drugiej moze mu sie to podoba ze sie tak opieram i bedzie mial wieksza satysfakcje jak ulegne? ;-) sorki ze tak marudze ale nie wiem czy w to brnac...