Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyVaga

Poszukuję zabawki ktoś może wie gdzie ją kupić może jakaś strona

Polecane posty

...bo nie mogę nigdzie znaleźć, a bardzo mi zależy. Poszukuję coś na zasadzie jak matrioszki (baby wkładane jedna w drugą i zamykane). Na allegro jest tylko pingwin, a chciałabym raczej coś innego. Widziałam w telewizji takie beczki wkładane jedna w drugą i to byłoby fajne, ale nigdzie tego nie widzę :-( Może ktoś pomoże?

Gość gość
dokładniej opisz o co ci chodzi?

Gość gość
playgro-aktywne-kubeczki

Gość gość
Przecież na allegro są matrioszki, w czym problem? Moje dziecko takimi zwykłymi, drewnianymi- rosyjskimi zresztą się bawiło.

W tym problem, że nie do końca ma być to matrioszka. Zabawka na zasadzie działania matrioszki... że tak powiem, ale inny kształt. Beczka byłaby fajna, coś innego niż BABA z podobizną baby, kreta czy innego stwora.

Gość gość
trzeba było mówić, że szukasz piramidy a nie matrioszki :O

Przecież napisałam, że szukam czegoś co działa jak matrioszka ale ma inny wygląd/kształt. Nie wiem czy mam jaśniej jeszcze napisać? Nie szukałam typowej piramidy. Ta zaproponowana zabawka właśnie jest jak matrioszka. Choć nadal wolałabym coś innego, w kształcie beczki.

Gość gość
ale po co podbijasz ciąle? mamay ci zabawki szukac? sama sobie poszukaj :O :O :O

Gość gość
no dokladnie, mamy leniwa krowo za ciebie szukac?? w*********j

sama wyppierdalaj jak ci sie nie podoba. leniwej krowy poszukaj w rodzinie głupia pizzdo. nie podoba się to wypad. tak trudno wpaść na to, że już szukałam i nic nie znalazłam? może ktoś widział coś podobnego w swoim mieście...

Gość gość
wow, powialo kultura autorko akurat zgadzam sie z tym, ze powinnas sobie sama poszukac a nie spamowac forum glupim topikiem