Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscjustk

odcien rozu Bourgois dla ciemnej blondynki z brazowymi oczami pomocy

Polecane posty

Gość goscjustk

Witam, j.w proszę Was o pomoc w doborze odcienia różu. Jak wszystkie wiemy jest to kultowy róż, ale nie należy on do najtańszych. Dlatego bardzo bym chciała by był to przemyślany zakup. Jestem ciemną blondynką (kolor ciepły, w słońcu wyglądają jakby miały złote refleksy, choc nadal jest to kolor dość ciemnawy), włosy od brody w dół są tzw. ombre. Jestem ładnie opalona (pozostałość z wakacji) i opalenizna wpada w odcień ciepłego brązu. Oczy mam koloru brązowego. Chciałabym by róż ładnie rozświetlił i ożywił twarz, dlatego skłaniam się w stronę róży opalizujących. Chciałabym uzyskać efekt świeżości i naturalności. Szukałam na różnych forach, blogach itd. Nic. Będę wdzięczna za każdą radę.

Gość goscjustk
bourjois* powinno byc, przepraszam za literowke

Gość gość
ja mam rose do jaspe i rose frisson

Gość gość
tylko ze ja jestem szatynka z niebieskimi oczami.

Gość gość
Ten róż jak dla mnie jest przereklamowany. Cieszę się, ze kupiłam w dużej promocji w SP bo inaczej bym się wkurzyła jeszcze bardziej...

Gość gość
przeciez on kosztuje 50 zl a nie 200 , a przylgotowujesz sie do tego zakupu jakby to samochod conajmniej byl. polecam roze z lancome,ale to inny przedzial cenowy

Gość goscjustK
Podobaja mi sie róże, np. wspomniany wyzej rose frisson lub slynne lilas d`or, tylko nie jestem pewna czy do mojej urody (jak Kasia Tusk) one pasuja. Mam taka prośbę, czy moglby ktos wyslac mi zdjecia w różach na policzkach (jezeli jest podobnej urody. oczy nie maja takiego znaczenia jak typ karnacji lub podobny odcien wlosow). Moge podac maila, jak ktos nie chce linkowac. :) Bardzo ładnie proszę. :)

Gość goscjustK
Obojetnie jaki odcien posiada. :)

Gość gość
po co ci ktos ma fotki wysylac? jak w necie tego pelno wystarczy wyszukac w grafice google.

Gość goscjustK
żeby zobaczyć jak wyglądają na twarzy, szczególnie w świetle dziennym. :) w internecie sa rozne zdjecia,ale przeciez nie wszyskie i nie na podobnej urodzie. jezeli ktos ma chwile i chce pomoc, badz chce doradzic tylko pisemnie to i tak będę bardzo zadowolona oraz wdzięczna. :) j.w napisałam chcę by to był przemyślany zakup. myślę,że każda z nas jak coś kupuje to chce by tak było :)