Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzena567

dr Robert Chmielewski ktoś korzystał albo słyszał

Polecane posty

Gość marzena567

Dzień dobry mam pytanie, zamierzam się wybrać do lekarza, żeby troche odmłodzić twarz, mysle nad dr Robertem Chmielewskim z rclinic czy ktoś może korzystał z jego usług? gdzieś na forum przeczytałam, że jest dobry, ale tak średnio wierze w te opinie z forum, może tutaj ktoś wiarygodnie sie wypowie. poza tym kiedy zadzwonił, to nie podano mi nawet ceny za wstrzyknięcie 1 ml kwasu, bo to niby lekarz indywidualnie wycenia co i jak... i to wydało mi sie troche dziwne, bo rozumiem że wycenia co jego zdanie trzeba zrobić, ale chyba cena za 1 ml powinna być znana... widziałam też jak zrobiła ostatnio kobieta w programie na tvn prowadzonym przez Maję Sablewską i szczerze mówiąc raczej nie podobała mi się ta przemiana sztuczność na kilometr no i jakby klon samej prowadzącej... a może lepszy dr Marcin Ambroziak? może ktos coś poradzić, bo to duże pieniadze i nie mam znajomych, którzy mogliby się wypowiedzieć w tym temacie, a chciałabym żeby efekt był ładny i naturalny

Gość marzena567
Nikt naprawde nie korzystał z usług albo czegos nie słyszał? za takie zabiegi wydaje się bardzo dużo pieniędzy dlatego byłabym wdzięczna za jakąś informacje

Z punktu merytorycznego świetny specjalista - wykonuje wiele szkoleń dla lekarzy. Ma dużą wiedzę - ale to mogę powiedzieć tylko na podstawie obserwacji na kongresach, etc. jaki jest w kontakcie z pacjentem - nie wiem.

Gość gość
Tez myślałem o tych samych lekarzach co Ty, ale nie wiem czy sie nie zdecyduje na operacje plastyczna. Nie chce mi sie co roku bawić sie w wypelniacze to jest dobre ale przed op sprawdzic jakie bedą efekty i jak sie bedzie wyglądało sa za drogie bardziej opłaca sie zoperowac, bo przynajmniej efekt na długie lata oby tylko udany!

Gość gość
nie pomoże skalpel, nóż kiedy gęba stara już ;)

Gość gość
Pomoże, pomoże!

Gość gość
No to sie myślisz. Mam 43 lata jestem po mini lifcie + implanty policzkow. Ludzie myślą ze mam 26 lat. Operował mnie prof Kobus.

Gość marzena567
no jasne że pomoże dobry specjalista na pewno, poza tym ja jestem młoda potrzebuje tylko szlifu, żeby wrócić do formy;)

Gość marzena567
a myslicie że moge mieć pewność dobrej jakości kwasów u dr Chmielewskiego? to chyba dobry specjalista to może tak? bo nie chciałabym robić co chwila wypełnień bo kwasy się rozpadają...

Nie mam zielonego pojęcia na czym pracuje, ale dobrej jakości jest Juvederm, StylAge, Teosyal, Restylane - długo trzymają. Jeżeli chodzi o toksynę to uważam, że oryginalny botox trzyma najdłużej.

Gość marzena567
Ale ja pytam bardziej o to czy jest większe prawdopodobieństwo, że to nie będą jakieś podróbki kwasów, bo już to czy on mi się utrzyma 8 miesięcy czy rok i 2 miesiące to już nie ma dla mnie takiego znaczenia, byleby tylko nie utrzymał się 3 miesiące, bo co chwila nie mam kasy tam latać, a jak są kwasy oryginalne to wszystkie mają dość długą gwarancje trwałości

Gość gość
Świetny lekarz efekt naturalny.

Gość gość
tez mnie on ciekawi,ale nie mam pewnosci.