Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dla przyjaźni powinnam oddac przyjaciółce swoją pracę

Polecane posty

Gość gość

bo może zostać tylko jedna z nas. Przyjaźnimy się od dzieciństwa a teraz pracujemy razem tyle że po części etatu a za miesiąc kończą nam się umowy i jedna z nam będzie mogła tylko zostać na cały etat ( albo dwie po połowie jak jest teraz). Umowa między nami była taka że ja szukam sobie pracy w tym czasie bo ta branża to nie do końca moja bajka a jej owszem bardzo pasuje. Problem w tym że mam w takiej sytuacji tylko jeden miesiąc na znalezienie sobie pracy bo wydaje mi się że zgodnie z ustaleniami powinnam jej "oddać swoją posadę" tak żeby została na cały etat. Tyle tylko że ja wtedy mogę być bezrobotna. Czy słusznie robię? Wydaje mi się że tak bo przecież tak jej powiedziałam a to moja przyjaciółka. Pytam bo znajomi mówią mi że głupotę robię oddając jej część etatu ( o ile nie znajdę sobie pracy na cały etat w tym czasie)

Gość gość
głupia jestes jak nie znajdziesz to nic nie oddawaj

Gość przyjaciółka przyjaciółki
ale przecież tak jakby obiecałam, nie możemy ciągnąć tylko części etatu bo to za małe pieniądze

nie chce żeby się krzywo patrzyła

Gość gość
Piszesz że nie bardzo odpowiada Ci ta praca, więc po co masz się męczyć?Poszukaj pracę którą polubisz:D

dlatego szukam ale nic nie ma

Gość gość
Bo ciężko jest dzisiaj znaleźć prace kiedy wszędzie zwalniają zamiast zatrudniać nowych. Sam tak mam ze szukam już dwa lata i nic z tego a w CV 2letnia dziura!!!!