Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słabo mi ale nie mogę jeść

Polecane posty

Gość gość

Okropnie się czuję.. Od poniedzialku śpie tylko po 4-5godzin.. W dodatku prawie nic nie jem całymi dniami.. Albo jem czy piję coś niezdrowego:/ jak dziś. Śniadania nie przełknę! Rano jest mi niedobrze, nie mogę się zmusić do zjedzenie czegokolwiek.. Przez dzień też nic nie jem jakoś i potem wracam do domu pije herbaty, i ewentualnie jakieś 3 kanapki:/ Rano dwie parówki dziś zjadłam.. A po południu paczkę ciastek, napilam sie capuccino :/ I teraz źle się czuję. Trzęse się jakbym nie miała siły.. A nie jestem głodna chyba, wręcz przeciwnie mdli mnie jak pomyślę, że miałabym coś zjeść:/

napij sie cieplej herbaty. masz jakies stresy? wczesniej jak funkcjonowalas? jesli chodzi o spanie 4-5 godzin dziennie to nie jest to jskis wyczyn - ja spie tak zawsze

Gość gość
Mój stres zaczął się dokładnie 1września:p Jak funkcjonowałam wcześniej? 3kromki chlebaa z czymś na śniadanie herbata/ jakieś owoce na II śniadanie/ pózniej jakiś obiad albo też kanapki z czymś .. No jakoś zdrowiej, więcej i w ogóel.. A teraz przełknąć nie mogę.. U mnie to też specjalnie nie wyczyn.. Ale teraz chyba to na mnie żle działa, bo wstaje rano, wychodze, wracam i ok 15,16,17 padam. Doslownie oczy mi się zamykają. Muszę sobie zrobić drzemkę.. Po prostu kładę się i zasypiam :O Ja tak nigdy nie miałam. A teraz jestem tak zmęczona jakbym dosłownie codziennie harowała na budowie :/

jak wczesniej jaslas sniadania to teraz sie musisz zmusic - np jogurt pitny. jak ja przestaje funkcjonowac pomaga mi tabletka 'sesja'- nigdy nie wierzylam w takie 'cuda' az ktos mi polecil i dziala

Gość gość
Dzięki, spróbuje:>