Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość gość

Jest to najbardziej zagadkowy i interesujący stan naszej podświadomości:)dzięki fantazjom i snom życie jest ciekawsze i piękniejsze;) aż czasem nie chce się obudzic:classic_cool:

Gość Zenuss
napiszcie swoje fantazje kobietki i faceci tez niech pisza jak beda zbierzne to sie umowicie :)

snily mi sie kanie (grzyby) rosly w swierkowym lesie.... bylo ich baaardzo duzo. poszukuje chetnych do wspolnego zbierania ;) .... ciekawe czy dzieki temu moje zycie stanie sie piekniejsze i ciekawsze 😴

Ale mnie nakręciłaś! Kanie smażone w jajku i bułce tartej... Hmmm

Gość maad81
Ja mam duzo fantazji seksualnych. Czasami mam takie sny, ze gdy sie budze, to musze wstac i zaczac cwiczyc! Inaczej zapiescilbym zone na smierc. Sni mi sie felatio, najrozniejsze masowania, penetracja w lazience, kuchni i salonie. Sni mi sie tez, ze zonie robie "dobrze" w najwymyslniejszy sposob. A i tak najwieksza fantazja jest to, ze ona mnie tak porzada, ze nie moze tego opanowac i rzuca sie na mnie, jak lwica na ranna zebre. Przepraszam za brak PL znakow - male ograniczenie techniczne.

Gość gość
mój mąż się boi moich fantazji, twierdzi,że jestem wtedy nieobliczalna

Gość gość
Chciałbym żeby moja dziewczyna była choć raz taka nieobliczalna i rzuciła się na mnie. Zwykle,w sumie zawsze to ja dominuje w seksie.

Gość maad81
Kurcze, ja tez chcialbym miec w domu kobiete z fantazja. Lubie, kiedy moje niespodzianki sprawiaja, ze jest w siódmym niebie. Szkoda, ze ona tak zadko ma na nie ochote. A co do fantazji, to juz po 50 twarzach greya widac, ze one sa, tylko co niektorzy boja sie o nich mowic. A ja tak bardzo chcialbym je poznac. Wszystkie, nawet te najbardziej dziwne.

Gość gość
Ja zawsze muszę zaczynać, a jak chcę coś nowego to zaraz słyszę : co ty znowu wymyśliłaś? Jemu nie nudno a mi tak, dlatego chcę urozmaicić. A on się boi, że nie sprosta.

Gość gość
Mój to nawet nie pokusi się o grę wstępną, a co tu mówić o jakiś fantazjach...

Gość gość
Dlatego mam na oku fajnego faceta i jest dobrze, pare spotkań, rzadko bo nie mamy jak, ale i tak jest fajnie.

Gość gość
Jak chcecie realizować swoje fantazje to mogę polecić Wam mynago, bo tam znajdziecie osoby, które z ogromną chęcią pomogą zrealizować Wam nawet najskrytsze fantazje.