Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polki co o tym sadzicie

Kompleksy starszych facetów udawanie przed młodą czy taka ich tożsamość yhhe

Polecane posty

Gość polki co o tym sadzicie

Juz z góry mówie że nie znoszę takich typów ,którzy podczas rozmowy każde słowo przekładają na sex i wszysytko co z nim związane.! Facet powiedzmy przed 60 zachowuje sie jak młodzieniaszek , dla mnie to świrowanie jest zwykłą niedojrzałością! To najgorsze co moze być w zachowaniu faceta , po co to????????? /Popisywanie sie. Tylko polak tak potrafi , to bezczelnosć, nieprzyzwoitość i chamstwo

Gość coś mi nie takz  nim
typ lowelasa!

Gość gość
A próbowałaś się kiedyś inteligentnie odgryźć ?

Gość Fanatic
bel obrzydliwe , sex z ust młodego stulatka

Gość gość
kompleksy. wg mnie takie zachowanie jest zalosne :D w ogole facet powinien zmezniec w okolicy 30.

Gość gość
dokładnie , a to takie niedojrząłe ,rozmowa z takim ee przypomina dialog z 15 letnim młodziencem pełnym seksualnego zapału :D

Gość gość
co ty pieprzysz? nie tylko polak , bylas kiedys we wloszech? tam to dopiero nie ma ograniczen nawet 70latek jest przekonany ze warto i moze probowac startowac kraje srodzoemnomorskie bryluja w starczym podrywie co lepsze z kolei ze nie tylko do mlodych ale do wszystkich i to jest swietne, a jak tylko do mlodych to brak klasy i tandeta wiadomo

Gość gość
czy rozumiesz o czym temat:D Włoszech? o ludu :D to najwieksza patologia i smród europy :D

Gość gość
"Tylko polak tak potrafi , to bezczelnosć, nieprzyzwoitość i chamstwo" jeszcze potrafie czytac :D

Gość to fakghyjmkj
tzn że w trakcie dialogu z młodszą fantazjujesz i zamaist rozmawiać poważnie (jak dorosły facet przed 60 tką )używasz jezyka ogierowego :D?

Gość gość
kurcze nienawidze wrećz takich płtykich ludzi, dzisiaj rozmawiałą z jednym takim i am obrzydzenie !

Gość gość
ja tam takich staruchów tzn starych zboczeńców od razu gaszę ... kilkoma słówkami .... nawet powiem im wy pie rda laj do trumny frajerze je b any ! bo takim trzeba dosadnie mówić a nie się cackać !!!!! tylko do dzieci mówię delikatnie bo im się należy delikatność a starych zboczeńców do gazu !!!!

Gość masz racjęt
doładnie,ZBOCZENIEC tak!