Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie Max Maxymilian

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie?

Gość wszystkienickizajętekurkawodna
Bardzo ładne !

Gość gość
W sumie nie wiem czy powinno byc Max czy Maks ? I czy dzieci nie beda sie z niego smialy?

Gość racjonalnaNieAnalna
jak dla PSA

Gość kobietttttta
nie podoba mi się.

Ładne, wbrew pozorom całkiem sporo chłopców, niemowlaków nosi to imię. W Polsce to raczej Maksymilian, Maks. Na blogspocie możesz popatrzeć, wiele matek nazywa chłopców Maks np. Świat według Maksa, 9 miesięcy z brzuchem, narobiło się tych Maksów :)

Gość gość
jest ok :)

Gość gość
Nazywam sie max kolonko i mówię jak jest ;D

Gość gość
Bardzo ładne imię,a jeszcze jak przeczytasz jego znaczenie to już w ogóle :) Ja będąc dzieckiem miałam psa Kubę i to raczej to imię kojarzy mi się z psem ....!

Gość gość
ja mam synka Maksa, nie Maksymiliana, po prostu Maks.... tylko nie mogę w kalendarzu znaleźć imienin :)

Gość gość
ja mam synka Maksa, nie Maksymiliana, po prostu Maks.... tylko nie mogę w kalendarzu znaleźć imienin :)

Gość gość
ja mam cudownego synka Maksymiliana, małego Maksia imieniny 14 sierpnia

Gość gość
moja kolezanka ma syna Maksymiliana i ciagle mowi na niego Maksik, az sie niedobrze robi. bardzo kojarzy sie z imieniem dla psa, sprobuj moze rozwazyc jakies inne, szczegolnie, ze takich Maksikow jest obecnie strasznie duzo i dziecku zapewne nie bedzie fajnie byc trzecim Maksikiem w klasie...

Gość gość
moja sasiadka ma psa Maksa:P

Gość gość
u nas pies Edward, kot Stefan, kanarek kubuś, suczka sonia..... no i co wielkiego?????????? do ludzie nadają zwierzętom ludzkie imiona a nie dzieciom zwierzęce.

Gość skąd się takie głupie biorą
???? Max jako imię dla psa? Jak ja byłam dzieckiem to co drugi pies wabił się Kuba a teraz to bardzo popularne imię męskie. U mojego syna w klasie jest 3 Franiów, 2 Karolków, 2 Bartków, 2 Kubusiów i on jedyny Janek. Maksymiliana nie ma żadnego. Jak chodził do przedszkola to na liście na 200osób był jeden Maksymilian,więc nie jest to aż tak popularne imię. Imienin Maksa nie znajdziesz, bo to nie jest imię tylko zdrobnienie, które od niedawna zaczęło funkcjonować samodzielnie. Maks imieniny będzie obchodził w te same dni kiedy Maksymilian i Maksym-też zdrobnienie,ale wyodrębnione już jakiś czas temu.

Gość gość
bardzo dziękuję za odpowiedz :) u mojej córki w klasie sa 3 Natalie i 2 Asie, 2 oliwie, Alicja, Marta

Gość gość
moja sasiadka ma syna Maksa a dwa domy dalej maja psa Maxa ,niezreczna sytuacja jak wola psa na jedzenie Maksiu do nogi , zastanow sie lepiej nad tym imieniem . juz Marcel jest mniej spotykane

Gość gość
Ja też zawsze jak miałam psa to był Kuba a jakoś DUUUZO matek tak nazywa swoich synów.Imię ładne.Nie znam żadnego Maksa.

Gość gość
no nie wiem ja nie chciala bym zeby szedl ktos w parku krzyczal maks do nogi a ja bym szla z dzieckiem , albo jak bedzie nastolatkiem i ktos bedzie psssssssssaa wolal a dzieci beda sie z niego smiac ze to do niego

Gość gość
niektóre tu baby sa głupie jak but z lewej nogi :-D na pewno będzie lepsze imie brajan albo kevin, psów tak się nie nazywa przecież!!!!!!!! jakbyśmy wszyscy ulegali głupim stereotypom głupich kobiet to połowa imion by odpadła: Alan bo anal, Kuba nie bo pies, Maks się bo pies, Marysia nie bo sierotka, Filip nie bo z konopii, Jagoda bo może kiwi :-D, Tatiana nie bo zdrobnienie Tania, Natan nie bo szatan, Dawid nie bo zydowskie itp. itd

Gość gość
maks-co to za imie? beznadzieja

Gość święty Maksymilian Maria Kolbe
Mówi Wam to coś? To właśnie patron Maksymilianów. Choć w zasadzie nie miał na imię Maksymilian,tylko je przyjął po wstąpieniu do zakonu. Mój syn ma na imię Maksymilian, a pies znajomych wabi się Max. I mi to absolutnie nie przeszkadza. Mnie to nie krępuje-bo niby czemu? Ludzie nadają psom ludzkie imiona-ich sprawa. Kiedyś było więcej Burków i Azorów,były też Kubusie, a teraz psom daje się Max, Tobiasz, a nawet słyszałam ostatnio jak ktoś wołał za yorkiem Juliusz! Juliusz Cezar byłby tym zachwycony :D Maksymilian to piękne imię, mi się podoba. Mój syn jest jedynym Maksiem w przedszkolu-jest 5 grup po 20 dzieci. Wielu jest za to chłopców którzy mają na imię Franek, Bartek, Kacper czy Kuba. I jakoś nikt się nie bulwersuje, że Kuba to imię dla psa-tym bardziej,że kiedyś było imię Jakub i zdrobniale mówiono Kuba, a teraz Kuba to oddzielne imię.

Gość gość
a nie moj cyrk nie moje malpy chcesz to i rex mu daj Rex reksio :D licz tylko sie z pyt od dziecka czemu takim imieniem go skrzywdzilas:D

Gość gość
Reks prawie tak samo głupio jak Maks, chodz piesku do nogi:D same sprawiace ze nikt waszych dzieci nie bedzie szanowal

Gość święty Maksymilian Maria Kolbe
Ale nie porównuj imienia Rex do Maksymiliana,bo tylko dowodzisz swojego ograniczenia umysłowego :O Imię Rex funkcjonuje jako imię dla psa (przynajmiej w naszym kraju-bo wystarczy sprawdzić że wieloletni basista Panter nosi takie właśnie imię i to nie jest pseudonim). A Maksymilian to jak najbardziej LUDZKIE imię. To może ja dam swojemu psu na imię Franek i od jutra niech żadna mama nie daje tak dziecku na imię :D Kiedyś w pociągu jechała kobieta z synem i psem. Imiona Kajtek i Antonii. Kajtek to był syn a Antonii pies. Każdy ma prawo nadać psu takie imię jakie mu się podoba. Świnka morska znajomego wabi się Ziobro i co czy kilku polityków powinno zmienić nazwisko?

Gość gość
skonczylas? dalej nie zmienia to faktu, ze bachor o imieniu maks to prawie jak bezpanski kundel

Gość temat to kiepskie prowo
Maksymilian jak już, bo z tym "x" jak dla mnie obciach, samo imie bez rewelacji, ale do przyjęcia jak dla mnie:)

Gość gość
max idzie do szkoly.... to bedzie MAX DO BUDY IDZ:D jest tyle normalnych imion , po co krzywdzic kogos na cale zycie

Gość temat to kiepskie prowo
a jeśli już piszecie o psach, to moja suczka nazywa się Anita:D