Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FB jak zdobyć hasło

Polecane posty

Gość gość

posiadam: -email -ta osoba logowała się na fb na moim telefonie -część tego hasła jest to dla mnei bardzo wazne...

Gość gość
ale z ciebie zero. jak mozna wlamywac sie na cudze konto i czytac czyjes prywatne wiadomosci?? jestes mega prostakiem

Gość gość
wiem, ale Ci nie powiem. :p w łeb sie walnij wscibska babo.

Gość gość
bardzo wazne jest dla ciebie czytanie cudzej korespondencji? spadaj na szczaw idiotko

Gość gość
gdybyście wiedzieli w jakiej jestem sytuacji, to inaczej byscie mówili:(

Gość gość
napisz tą część hasła to może coś wymyslimy

Gość gość
powalona jestes, nawet jakby mnie facet zdradzał to bym nie chciała czytac CUDZYCH PRYWATNYCH listow. mam swoj honor po prostu

Gość gość
sprobuj imie 'ofiary' i koncowka rocznika, haha. duzo idiotow ma hasla typu radek90

Gość gość
głupie jesteście, trzeba chłopa kontrolować

Jasne, że kontroluj ;) Obiecałam sobie tylko raz ze wejdę na jego fb i co się okazało? Zdradzał mnie 3 laskami! Głupia byłam, że mu o tym powiedziałam, że wiem... Teraz inaczej bym to rozegrała

Gość gość
kontrolowac to mozesz kurwa regularnosc wyproznien, wścibska suko. dlatego nawet blokade ekranu w kom mam na haslo

Gość gość
głupie jesteście, trzeba chłopa kontrolować xxx sama siebie tym upokarzasz, taką kontrolą. Ja bym się nigdy do takiego poziomu nie zniżyła żeby męża śledzić. ja mu ufam, dlatego z nim jestem. A jakby mnie zawiódł to byśmy sie rozstali, proste. nie mam zamiaru ponizac siebie ani jego

Gość gość
akren jak bys to rozegrała?

Gość gość
Kontroluj!!!!!!!!!!!!!!!! Mój raz zostawił nie zamkniete konto na stronie, wchodze a tam jest jego profil od 3 lat i kontakt z tabunem dziwek- czyli co, do usranej śmierci nie wiedziałabym co dziad wyprawia!!!!!!!!!!!!1111

Gość gość
i co taka kontrola daje? wiedzę, że facet jest palantem? bez sensu. jak się ma podejrzenia, że partner jest nieszczery, to się stawia sprawę jasno, konkretna rozmowa i wszystko wiadome. czy się przyzna, czy kręci, co za różnica. trzeba mieć honor, umieć odejść. męczyć się, kontrolować, kombinować w imię czego? nienormalnej relacji z kimś, dla kogo i tak niewiele się znaczy? bzdury.

Dokładnie! Laski które bezgranicznie ufają swoim facetom zostaną najmocniej skrzywdzone i nie widzę nic strasznego w kontrolowaniu faceta i czytaniu jego wiadomości... Bo ja wole wiedzieć czy mnie zdradza czy nie. A ten frajer co wyżej napisał, że ma nawet blokadę w telefonie musi nieźle coś ukrywać. Jeżeli facet nie ma nic do ukrycia tak się nie zachowuje. Ja weszłam raz. Zobaczyłam, ze mnie zdradzał. Przepraszał, przyrzekał, błagał... Wybaczyłam... Potem weszłam drugi raz... Cisza, spokój... Pomyślałam, ze mój ukochany się opamiętał. Zaczęłam mu znowu ufać. Do czasu gdy zobaczyłąm archiwum GG;) Był na tyle skurw* że napisał lasce, że muszą się przenieść na gg gdyż na fb go szpieguję:)) Zrobiłam kolesiowi horror z życia ;)

Gość gość
A mój sypiał z tyloma jak był ze mną że teraz mam zamiar zrobic test na hiv, bo zaczynam sie bać. Faceci to szuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
k***a z kim wy sie wiazecie? z pierwszymi lepszymi ze was zdradzaja z tabunenm dziwek? wspolczuje wam chlopow i przy okazji braku mozgu. ponizacie sie ta kontrola

Gość gość
Mi pomógł kubaszym80@gmail.com. Bezproblemowo, dyskretnie i w miarę szybko :-)