Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moga nas nie wpuscic

Polecane posty

Gość gość

Dostalismy darmowe zaproszenia na warsztaty kulinarne. ma tez byc wystep kabaretowy a gosciem specjalnym ma byc pazura. wyczytalam na zaproszeniu ze bilet wazny dla osob po 30 rokiem zycia. ja mam 29 a maz dopiero za 3 tyg. skonczy 30 lat. sprawdzaja to jakos?

Gość gość
ahahaha ostatnio byli w kaliszu, daruj sobie to w ogole, oni najpierw przez 2 godz reklamuja jakies garnki w promocyjnej cenie ponad 4 tys zlotych. a dlaczego zaproszenia daja osobom po 30 roku zycia?? bo takie osoby sa zwykle lepiej sytuowane niz mlodzieniaszki

Gość gość
Ochrona ma zazwyczaj problemy ze wzrokiem lub z czytaniem, byleby rok się zgadzał ;)

Gość gość
Udajesz??? Nie mów, że nie czytałaś o tych "warsztatach",które są w rzeczywistości sposobem na sprzedaż drogich garnków czy tam patelni. Żadnego występu nie będzie w ogóle, albo każą Wam przyjść następnego dnia. Nie wierzę, że ktos o tym nie słyszał, gdy ze 2 tygodnie temu wszystkie serwisy o tym pisały.

Gość gość
piszesz ze to taka straszna kicha??????

Gość gość
Na serio nie czytałaś? Próbowałam wkleić linki, ale ciągle pojawia mi się, że spam i nawet po wpisaniu kodu nie da się.. wystarczy wpisać w google "grabowski garnki" i przeczytać 2 i 3 pozycję jakie się wyświetlą

Gość gość
czytalam. ale jest kabaret ale tylko dla tych co kupia garnki?

Gość gość
najpierw na wstepie beda gadac 2,5 godz o garnkach. zapewniam ze bedziesz zniesmaczona i na kabaret juz czekac nie bedziesz.

Gość gość
szkoda ze to taka lipa.