Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze doradzcie mi jestem bardzo niesmiala chodzi o studia i prace grupowa

Polecane posty

Gość gość

zapisalam sie na fakultet gdzie zaliczenie bedzie sie brało z pracy grupowej, zapisane jest 42 osoby i pewnie bedzie trzeba robic prezentacje (to wielki stres) a do tego praca grupowa - ja mam przed oczami wizję,że utworzą sie grupy, ja bede chciala dołączyć do jakiejś i mi powiedzią,że mnie nie chcą ;( albo nie beda słuchać moich propozycji ... jestem beznadziejna wiem... mam do jutro wypis, prosze doradzcie, zoladek podchodzi mi pod gardlo, bo tematyka zajęc bardzo ciekawa, a mi sie robi niedobrze, wszystko przez moją niesmialosc ;(

Gość gość
Idź na te zajęcia, skoro ciekawa tematyka. Nie wiem, skąd te pomysły, że nikt cię nie będzie w żadnej grupie chciał. U mnie na studiach ludzie podchodzą do takich spraw normalnie, bez okazywania sympatii czy antypatii - jest projekt, trzeba pracować w grupach, to się pracuje i nie jest tak ważne z kim. Zazwyczaj jak się coś opracowuje w grupie, to nie wszystkie osoby to później publicznie prezentują, tylko wybiera się przedstawiciela. Możesz się dogadać z grupą, że zrobisz coś, a ktoś inny będzie prezentował to publicznie.