Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasz partner

Polecane posty

Gość gość

Jak sie poznaliscie, po jakim czasie znajomosci zaczeliscie ze soba chodzic.

Gość gość
Czy to normalne ze po roku zaczyna sie chodzic z dziewczyna ktora wczesniej bardzo dobrze sie znalo??

Gość gość
mysle, ze tu nie ma reguly, ja sie poznalam z moim mezem 8 lat temu, zaczelismy sie wlasciwie od razu spotykac 'na powaznie', rok pozniej wzielismy slub

Gość gość
Pewnie, że to normalne. Tak jak już ktoś przede mną napisał - tu nie ma reguł. Ja mojego partnera poznałam na imprezie - przyprowadziła go koleżanka. Po tej imprezie nie mieliśmy ze sobą kontaktu przez kilka miesięcy, po czym zaczęliśmy pisać na facebooku i spotykać się i wtedy już poszło szybko, bo po kilku spotkaniach zdecydowaliśmy, że chcemy być razem. Od dnia, w którym się poznaliśmy do rozpoczęcia związku - 8 miesięcy.

Ja zaczęłam chodzić z moim facetem w 3 klasie liceum, chodziliśmy do jednej klasy, więc wiesz ;] Znaliśmy się trzy lata zanim zaskoczyło :P

Gość gość
a ja jestem z moim byłym kolega teraźniejszym przyjacielem i partnerem. Znamy się od 6lat, od półtora jesteśmy ze sobą wcześniej spotykaliśmy sie pół roku czyli w sumie 4 lata. 2 lata sie znalismy ale nigdy nie patrzylismy na siebie w ten sposób, do teraz nie wiemy dlaczego bo świata poza soba nie widzimy :) prawie od znajomych sie odcieliśmy i stworzylismy wspólnie jakby bańkę wspólnego szczęścia. Nikt nam nie jest potrzebny ;)

Gość gość
przepraszam pomylisłam liczby. 2 lata w sumie raz a 4 sie znalismy :) do teraz jak to pisze to aż nie wierze ze wcześniej nic nie było ;)