Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mnie w nim wkurwia

Polecane posty

Gość gość
Editta van K pewnie że mu dam spokój, niech on do mnie nie dzwoni i będzie dobrze. o własnie pucił mi strzałkę. bo nawet na koszt rozmowy go nie stac i liczy że oddzwonię. gołod***ec, mechanik samochodowy i palacz. buhahaha!

i dobrze! niech sobie znajdzie dziewczyne z WYOBRAZNIA. ty jestes NUDNA - studia -> kasa -> kredyt -> trumna a w ta bajeczke o twojej mamie i tak nikt nie wierzy, jak powszechnie wiadomo, 99% siedzi za niewinnosc

Gość gość
Editta Van K on własnie miał laskę, namówił ją na ten wyjazd do australii, więc rzuciła prace w banku ( lat tam robila) i oboje wyszli na tym jak zabłocki na mydle. żadne nic nie zarobiło, jeszcze straciło kasę na bilety i życie tam i dopłaty. ona wróciła do kraju bo miała dośc, zdradziła frajera i tak im sie pieknie sypnął 7letni związek. po powrocie oczywiscie roboty nie mogła znaleźc bo kto by ją zatrudnił po takim szalenstwie (nawet jej tak ktos na rozmowie kwal powiedzial). i cio? musiała wrócic do siebie na wieś, do starych. wylądowala jak on. no ale miał jaja nie ma co. a ty dziewczynko nie masz pojęcia co sie wokół ciebie dzieje. poczytaj może o sprawie porwania śp. Olewnika. może cos ci zakwitnie we łbie w jakiej mafii sądowniczo-biznesowej żyjesz. choc watpię w to szczerze

Gość gość
tłumaczenie....coś wydaje mi się,że ty i twoja matka mało też zaradne i inteligentne jestescie,ze dałyście sie tak ojcu z kasą wycyckać i wkopać w sprawy kryminalne....a niby taka po studiach i życiowa baba z ciebie ....c***a prawda! pusta idiotka!

Gość zycie jest nowela
A ja uwazam ze przesadzasz. Kazdy w zyciu popelnia bledy nie kazdy mysli az tak przyszlosciowo. Sprzedal wszystko i wyjechal liczyl na cos lepszego. Zawsze mozecie sie dorobic wszystkiego razem, Musisz przyjsc na gotowe ? Jezeli jest dobrym czlowiekiem to moze i wartosciowym tylko potrzebuje leadera ktory go poprowadzi. Nie zapominaj ze to facet. Nie wiesz co go sklonilo w zyciu do takich decyzji on ci prawdy nie powie. Jestes materialistka moim zdaniem bo liczysz na gotowe. Tak naprawde to on ma dopiero 25 lat inaczej by bylo jak by byl po 30. Zobacz ile sie dorobil zanim sie tego pozbyl wiec widac ze chlop moze cos osiagnac.

Gość gość
gość tłumaczenie....coś wydaje mi się,że ty i twoja matka mało też zaradne i inteligentne jestescie,ze dałyście sie tak ojcu z kasą wycyckać i wkopać w sprawy kryminalne....a niby taka po studiach i życiowa baba z ciebie ....c***a prawda! pusta idiotka! mama owszem, była trochę naiwna, ale z drugiej strony co mogła zrobic? nie upowaznił jej nigdy do lokaty i ch*j! miała sięz nim bic? on by ją zabił, nikt by jej nie obronił wtedy gdy bylismy mali.

Gość zycie jest nowela
Mysle ze on zasloguje na kogos lepszego niz Ty. Taka wlasnie po studiach, ogarnieta i wogole a o zyciu gowno wiesz kto sie wroblem urodzil kanarkiem niestety nie zdechnie !

Gość gość
zycie jest nowela a mnie drażnie, że wszystkiego siepozbył lekką ręką, bo coś mu odbiło. Głupi kaprys. Do tego naiwnie uwierzył agentowi z pośrednictwa pracy, ktory mu naśpiewał bzdur, że z jego cv na pewno od razu dosanie wizę. Więc na szybkozwolnił się z roboty, sprzedal samochód za pół darmo, a potem siedział jak ta ciota pół roku bez roboty, bez auta i w ten sposób jeszcze przed wyjazdem wydał połowę swoich oszczędności (bo z czegoś musiał życ i za coś palic). No jakby mózgu nie miał!

Gość gość
Jednych jara skakanie na głowkę do wody, ale ja nie lubię ryzykowac złamania karku. Dlatego uważam, że za bardzo się róznimy i napisałam mu, że nic z tego nie będzie. uff, dopiero teraz na kafe się upewniłam, że nie pasujemy do siebie. Nabrałam szerszego oglądu na wszystko i zakończyłam to bez żalu

Gość zycie jest nowela
Nie jeden czlowiek sie na takich rzeczach przejechal. Liczyl na lepsze zycie i za to nie powinnas jego negowac. Jego dziewczyna miala wlasna wole i wybrala aby jechac z nim. Sama wyszukujesz u niego samych negatywnych rzeczy , nie zawracaj sobie glowy nim ani jemu nie zawracaj glowy soba bo to nie ma sensu. Nie spelnia twoich wymogow i caly czas bedziesz miala jakies ale.