Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duomox

Dziewczyny mnie nie chcą bo nie należe do ich paczki

Polecane posty

Gość Duomox

lub mam mało albo wcale żadnych wspólnych znajomych z nimi. Miałem ze dwa takie przypadki, że dziewczyna wybrała znajomość z kolesiem z którym się już widywała w gronie swoich znajomych i poznali się przez nich a nie ze mną - człowiekiem anonimowym który sam do niej podszedł i rozpoczął rozmowę. I zrobiłem to odpowiednio wcześnie, jeszcze zanim się pojawił konkurent. Jakoś nie chciała zainwestować nic od siebie w naszą znajomość. Nie uważam tego za zbyt sprawiedliwe, to jest jednak kierowanie się niskimi pobudkami.

Gość Duomox
Żadnemu z tych kolesi na których później padł wybór nie ustępowałem pod względem wyglądu. Co to za archaiczne przekonanie że poznać można się tylko za sprawą znajomych.

Gość gość
jeśli mają 15, 16 lat to nie ma co komentować

Gość Duomox
Tak właśnie miały po 16-17 lat. Czemu Cię to nie dziwi?

Gość Duomox
Dlaczego te nastolatki się tak debilnie zachowały. Rozumiem że ktoś może nie mieć zaufania do osób z Internetu ale ja je wyłowiłem z tłumu w świecie realnym.

Gość gość
Dlaczego debilnie...? Moze im sie nie spodobales? Hmmm? Ja np nienawidze jak ktos mnie "wyrywa".

Gość Duomox
Ale wybrała sobie gościa brzydszego niż ja a ja się nie zachowałem w stosunku do nich ordynarnie, normalnie chciałem zacząć znajomość na własną rękę nie czekając na jakiś przypadek który by się i tak nie wydarzył.

Gość gość
O kurcze;) no to co;)? Nie kazdego kreca znajomosci w ciemno

Gość Duomox
No ale to idiotycznie postępują że się zamykają na nowe znajomości z jakiś prozaicznych powodów.. Zresztą - chodziliśmy do jednej szkoły więc taki całkowicie obcy nie byłem.

Gość gość
Wiec powod byl taki, ze sie nie spodobales.

Gość Duomox
A ja mam wrażenie że inni mieli nade mną przewagę z powodu dużej ilości wspólnych znajomych. Zresztą to nie jest odosobniony przypadek, zaczepiłem też ekspedientkę ze sklepu i też się przestraszyła na początku ale musiała tam pracować, ja tam przychodziłem i po jakimś czasie się oswoiła. Nastolatek nie udało mi się oswoić, za mało mieliśmy wspólnego.

Gość gość
Ile lat masz?

Gość Duomox
Ja mam aktualnie 21 lat a to miało miejsce jak miałem 19.

Gość gość
To jest co wspominac ;D

Gość Duomox
Głupie jest wspominanie tego ale co mam zrobić jak mi się nikt nie trafił od tej pory w ich zastępstwie?