Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia12456

Chciałabym spróbować treningu EMS

Polecane posty

Gość Sylwia12456

Słyszał ktoś z was, albo próbował treningu EMS? Przeczytałam w sieci artykuł o tym trening-ems,pl i wydaje się spoko. Co myślicie?

Gość gość
Polecam studio intime w Krakowie. Nowoczesny sprzęt i wszystko bezpiecznie, nie musisz się obawiać o nic ;) Pierwszy trening masz darmowy, więc możesz sprawdzić jak Ci się to spodoba.

Gość gość

Genialnym treningiem jest EMS w Beauty Skin (mają program be fit: beautyskinbefit.pl). Nic mi wcześniej nie pomagało żeby pozbyć się tłuszczu z brzucha i ud, najbardziej newralgicznych miejsc. Dopiero elektrostymulacja dała radę i to tak naprawdę po 4-5 tygodniach, gdzie pojedyncza sesja trwała tylko pół godzinki.!

Gość Weronika

Przy ul. Żeromskiego 9 w Poznaniu działa salon, gdzie ćwiczy się treningi EMS. Poznań ma kilka punktów, w tej jednak jest najtaniej - tak wychodzi z porównania cenników. W dodatku na miejscu jest też dietetyk. Treningi EMS w Poznaniu i dietetyka w jednym punkcie to całkiem fajne połączenie, bo można pytać od razu i o trening i o dietę. https://emspoznan.pl

Gość gość

Genialnym treningiem jest EMS w Beauty Skin (mają program be fit: beautyskinbefit.pl). Nic mi wcześniej nie pomagało żeby pozbyć się tłuszczu z brzucha i ud, najbardziej newralgicznych miejsc. Dopiero elektrostymulacja dała radę i to tak naprawdę po 4-5 tygodniach, gdzie pojedyncza sesja trwała tylko pół godzinki.!