Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ta co sie nudzi w pracy

Kto jest teraz w pracy

Polecane posty

i sie nudzi ? Ja siedze i mam malo roboty. Wszystkie rachunki juz podliczylam i mam tylko jakies tam p*****ly ktore nie sa wazne. Gdzie pracujecie , czyms ie zajmujecie :)

tylko ja sie nudze ? nie wierze ... co prawda za 3 godzinki bede musiala leciec bo nowa lista przychodzi bo nowy miesiac.

Gość gość
Księgowa to chyba prze*ebanie nudny zawód, pochlastałabym się, gdybym całe życie miała przesiedzieć w biurowcu.

Gość leśnadziunia
Księgowa to chyba prze*ebanie nudny zawód, pochlastałabym się, gdybym całe życie miała przesiedzieć w papierach. Na razie jestem studentką i pilnie się uczę przed nowym semestrem, bo jestem na ciężkich studiach. W Polsce bieda, nie perspektywy, ale liczę na to, że z moim zawodem wyjadę z tego zapyziałego miasta i rozwinę skrzydła na jakiejś malowniczej polskiej wsi. Rzygam tymi spalinami, jak ludzie z własnej woli mogą chcieć żyć w wielkich miastach?

Nie jest az tak zle. Ja lubie ta robote i godziny mi odpowiadaja. Czesto tez pracuje z domu wiec narzekac nie moge :) Mam czas aby odebrac dzieci z przedszkola i zawozic je tam :)

Ja mam domek za miastem - tez bym nie mogla zyc w miescie.

Gość gość
ja tez w pracy i też mi nudno, pracuje w szkole w księgowości (ale nie jestem główna księgową). Pracuję cztery godziny dziennie, dziś kończę o 11.30

Gość leśnadziunia
Cztery godzinie dziennie, to żyć nie umierać. Tylko czy pieniądze z tego jakieś są? Pytam o zarobki, bo też chciałabym mieć możliwość połączenia pracy i wychowania dzieci, nie mówiąc już o jakimś czasie dla siebie, na sport, zajmowanie się potencjalnym ogrodem, który będę miała. Nie mam pojęcia jak się z tym wyrobię, chyba czasoprzestrzeń będę zaginać. :(

Gość gość
jak na nasze realia kasa jest w miarę spoko (to jest akurat minimum za które mogę pracować). Na rękę mam 1100 zł (także tragicznie nie jest, bo cały etat byłoby 2200). Oczywiście chciałabym już na cały etat, albo drugie pół (najlepiej drugie pół etatu) ale jest ciężko. Acha każdy weekend wolny.

Ja jestem prywatna ksiegowa. Zajmuje sie prywatrnymi firmami miedzy innymi mojego meza. Mam juz swoich stalych klientow , nie narzekam na zarobki.

Gość gość
wierzę ci że nie narzekasz na zarobki tym bardziej, że masz stałych klientów, Ja też ogólnie nie narzekam na zarobki, ale niestety życie pisze różne scenariusze i teraz powinnam znaleźć pracę na cały etat żeby mieć minimum 2 tys na rękę (

Napewno znajdziesz ... Ja za nim otworzylam swoja firme zarabialam tyle co ty, po 2 latach pracy w tej samej firmie mialam rozmowe z szefem i przerzucil mnie na pelny etat za lepsze pieniadze. Zaszlam w pierwsza ciaze i nie usmiechalo mi sie tam wracac. Raz ze godziny mi nie zawsze odpowiadaly 2 ze chcialam wiecej czasu spedzic z dzieckiem. Moj maz ma wlazna firme wiec moglam sobie na to pozwolic. Dzisiaj juz na swoim dasz rade ;)

Gość gość
Ja tez jestem w pracy.. Kafe ciagle wlaczona i czas mi szybciej leci. A pracuje w pewnej korporacji, ktora zna praktycznie kazdy.. ktora funkcjonuje glownie w necie i ktora przysylam Wam codziennie wkurzajace maile, zebyscie skozystali z super znizki i wydali kaske :)

Gość gość
Ja też jestem w pracy i trochę się nudzę więc zajrzałam.

Hej dziewczyny :) hehe te reklamy powiem szczerze ze sa denerwujace czasami... ba sprzedawca potrafi byc natretny ale czasami sa dobre oferty.

Gość gość
dzisiaj piątek weekendu początek

Gość gość
Jakie macie plany na weekend? Ja nic wielkiego. Jutro zakupy, male sprzatanie, wpadaja coreczki od sasiadow do nas wieczorem, wiec z mezem bedziemy ogladac z nimi jakas baje, a niedziela dlugi poranek, a potem w gosci. Bede piekla drozdzowe ze sliwkami pierwszy raz, mam nadzieje, ze wyjdzie!